Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u CHP zulmünden kurtarmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u CHP zulmünden kurtarmalıyız

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u CHP zulmünden kurtarmalıyız

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İstanbul’u CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. İstanbul’un belediyecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin kapılarını beraberce açacağız. İstanbul’un 5 yıllık fetret devrine son vererek şehrimizde eser ve hizmet siyasetini tekrar başlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’de “İstanbul’u CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor. İstanbul’un belediyecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin kapılarını beraberce açacağız. İstanbul’un 5 yıllık fetret devrine son vererek şehrimizde eser ve hizmet siyasetini inşallah tekrar başlatacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘METROLARIN TAMAMI BİZİM’

Erdoğan “Bu kardeşinizi İstanbul’a belediye başkanı yaptığınız zaman İstanbul’un hali neydi? Çöp, çukur, çamur. Ekrem denilen arkadaş göreve başladıktan sonra ne değişti? Yine çöp, çukur çamur. Yarı zamanlı mesaide bunu yaptı. Ne bu şehri, ne bu şehrin insanlarını anlamış olanlarla bir yere varılmaz. Sıkılmadan, utanmadan ‘Metro yaptım’ diyor. İstanbul’daki mevcut metroların tamamı bize ait” dedi.

‘İSTANBUL YOL AYRIMINDA’

Erdoğan “Balya balya, bavul bavul paralar bir yerlerden geliyor, bir yerlere gidiyor. Şu ana kadar kimse bu görüntülerin tutarlı izahını yapamadı. Tam tersine her konuşanla iş biraz daha karmaşık hale geliyor. İstanbul bir yol ayrımında. Bir tarafta yaklaşan deprem tehlikesini umursamayanlar var. Diğer tarafta İstanbul’u depreme hazırlamak için programı, projesi hazır olanlar var” diye devam etti. Mitinge 650 bin kişinin katıldığını açıklayan Erdoğan “Biz bu meydanda 1.5 milyona alıştık. Bu gün ise 650 bin kişi. Ama durmuyoruz” diye konuştu. Mikail BIYIKLI/DHA

Haberin Devamı