Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalkınma devrimiyle sinsi oyunu bozduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalkınma devrimiyle sinsi oyunu bozduk

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalkınma devrimiyle sinsi oyunu bozduk

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, terörün ülkenin başına bela edilen bir araç olduğunu belirtip “Son 21 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimiyle bu sinsi oyunu bozduk” dedi. Erdoğan, “Siz bakmayın felaket tellallığı yapanlara, Türkiye’nin önü de ufku da açıktır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Şırnak ve Mardin’deki mitinglerde konuştu. Erdoğan, “Yalan yanlış haberlerle milletimizi karamsarlığa sürükleyenlerin gayesi ülkeyi eski terör günlerine döndürmektir. Türkiye’nin geleceği için programları olmayanların heybelerindeki tek malzemeleri budur” dedi. Ülke ve millet için çok büyük hayalleri olduğunu, sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Kalpsiz bir vücut olur mu? Şırnak’sız, Mardin’siz, Diyarbakır’sız Türkiye olmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘OYUNU TERSİNE ÇEVİRDİK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölücü terör örgütü, tek parti faşizmiyle zulüm düzeninin sürmesi için ülkemizin başına bela edilen bir araçtır. Son 21 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimiyle bu sinsi oyunu bozduk” dedi. Yıllarca Türkiye’yi pazar, insanlarını ucuz iş gücü olarak görenlerin şimdi Türkiye’nin pazarı haline geldiğini söyleyen Erdoğan, “Oyunu tersine çevirdik. Kardeşliğimize sahip çıkarsak, fitne sokmak isteyenlere fırsat vermezsek, daha fazlasını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

‘KENT UZLAŞISI UYDURDULAR’

Erdoğan, “Siz bakmayın felaket tellallığı yapanlara, Türkiye’nin önü de ufku da açıktır” dedi. CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil” diye konuştu. Filistin konusunda da muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Filistin konusunda kimse bize ders veremez” ifadelerini kullandı. DHA

Haberin Devamı