Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli pazarlığı masanın altına saklamışlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli pazarlığı masanın altına saklamışlar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli pazarlığı masanın altına saklamışlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefetin seçim ittifakı için kurduğu 6’lı masayı hedef aldı. Erdoğan, “Her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Millete umut diye pazarladıkları masanın altına sayısız ihaneti, kumpası, kirli pazarlığı saklamışlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan “Seçimlerin aylar önce neticelenmesine rağmen 28 Mayıs’ın Türk siyasetindeki artçı sarsıntıları halen devam ediyor. Muhalefette hemen her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Millete umut diye pazarladıkları masanın altına sayısız ihaneti, kumpası, kirli pazarlığı saklamışlar” dedi. Siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzlerinin ortaya çıktığını söyleyen Erdoğan, “Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmıdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘SONUÇLARI GÖRÜYORUZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asıl büyük skandallar, asıl vahim pazarlıklar henüz kamuoyunun malumu olmamıştır. Yani bu pilav daha çok su kaldıracaktır” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “Yenilgiyi zafer gibi pazarlama kurnazlığını artık bir kenara bırakıp onurlu siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsinler” diye konuştu. Ekonomik sorunlara da değinen Erdoğan, “Enflasyonun, insanımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz. Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık” ifadelerini kullandı.

42 ŞEHRE YENİ KOMUTAN ATAMASI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla dün Remi Gazete’de yayımlanan kararlar ile Ankara, Adana ve Diyarbakır’ın da aralarında olduğu 42 ile yeni jandarma komutanı atandı. 13 ilin jandarma komutanı ise Jandarma Genel Komutanlığı emrine çekildi.

Haberin Devamı

‘SERZENİŞLERİN FARKINDAYIZ’

Maaş zam oranlarını yetersiz bulan emeklilerden gelen serzenişlerin farkında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız” dedi. Erdoğan, “Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına, meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. İnşallah onları da tek tek yerine getireceğiz” diye konuştu.