Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP lideri Bahçeli ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün seçim sonuçlarını ve ikinci turu değerlendirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşmeye başladı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak ortaklarıyla ayrı ayrı görüşecek. Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün Ankara'da bir araya geldi.

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, Kulliye'deki görüşmenin detaylarını paylaştı:

"Erdoğan ve Bahçeli yılın 5. görüşmesini gerçekleştirecek. Erdoğan, Bahçeli'yi Külliye'de kabul edecek. Hem seçimin 2. turu hem mevcut seçim sonuçları gündemlerinde olacak. Seçim stratejisi ne olacak, iki parti sahada ne gibi çalışma yapacak. Bu konular da ele alınacak. İki lider en son 20 Mart tarihinde yine cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşme yapmıştı. Cumhur ittifakı 49.46 oy almıştı. Alınanbu oy oranı değerlendirilecek. Meclis tablosu da liderlerin gündeminde olacak. Erdoğan'ın ittifakın diğer ortakları ile görüşeceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Komisyonların oluşumu gibi başlıklar değerlendirilecek."

Haberin Devamı

Erdoğan'ın DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile ayrı ayrı görüşme yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de liderler ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşmelerin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.