Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz tüm oyunları bozdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz tüm oyunları bozdu

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz tüm oyunları bozdu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ramazanın ilk iftarında şehit aileleri ile buluştu. Erdoğan konuşmasında Türkiye’ye son 10 yılda terör saldırıları ve darbe girişimlerinin de arasında olduğu birçok oyun oynandığını belirtip, “Milletimiz birliğine, beraberliğine sahip çıkıp tüm oyunları bozdu” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ile bir araya geldi. Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Erdoğan, “Şehit yakını ve gazilerimiz bizlere milletimizin emanetidir. Böyle bir sofrayla Ramazan-ı Şerifi’n ilk iftarını yapmış olduk” dedi. Erdoğan, “Askerimize, polisimize, jandarmamıza şükran borçluyuz. 15 Temmuz’da gördük ki milletin kadını ve erkeği yeri geldiğinde birer savaşçı kahramana dönüşebilmekte” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

Terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin milli bir şahlanış olduğunu söyleyen Erdoğan şöyle devam etti: “21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla milli şahlanışın altyapısını güçlendirdik. Savunma sanayine yaptığımız yatırımlarla Türkiye’yi bağımsız bir devlet haline getirdik. Çevremizde yaşananları görüyorsunuz. Siyasetiyle, ekonomisiyle güçlü bir devlet değilseniz size her türlü zulmü reva görüyorlar.” Türkiye’nin sıkıntıları olduğunu belirten Erdoğan, “Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

‘YOLUMUZA DEVAM ETTİK’

Erdoğan, “Son 10 yılda Türkiye’yi yeniden aynı duruma düşürmek için pek çok oyun oynandı. Terör saldırıları ve darbe girişimleri de bunların arasındaydı. Milletimiz, birliğine beraberliğine sahip çıkıp tüm oyunları bozdu” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şehitlerimizin, gazilerimizin fedakarlığıyla 85 milyonun istikbaline sahip çıkmasıyla hep yolumuza devam ettik. Önemli olan milletçe kazanımlarımıza sahip çıkmamızdır. Yaşadığımız her sınamada görüyoruz ki milletimizin bu konudaki kararı nettir” ifadelerini kullandı. DHA

Haberin Devamı