Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin moralini çökertme taktiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin moralini çökertme taktiği

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin moralini çökertme taktiği

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Her kim bu ülkenin yandığını, bittiğini, çöktüğünü iddia ederek etrafına umutsuzluk saçıyorsa emin olun kafasında başka hesaplar vardır. Milletimizin moralini çökertme taktiği uyguluyorlar” dedi. Erdoğan, “Ekonomik göstergeler gayet iyi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Isparta ve Burdur mitinglerinde konuştu. Türkiye’nin 10 yıldır terörden darbe girişimine kadar nice sınamalara maruz kaldığını ve 6 Şubat depremlerinin yükü daha da artırdığını söyleyen Erdoğan, “Bunların da üstesinden geleceğiz” dedi. Erdoğan, “Ekonomik göstergeler gayet iyi. Uyguladığımız programın sonuçlarını bu yılın 2. yarısından itibaren görmeye başlayacağız. Enflasyon düştükçe ekonomideki bu olumlu tablo çalışanlarımıza da yansıyacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘4 ÜLKEDEN BİRİYİZ’

Palavracı siyaset anlayışı yüzünden ülkenin onlarca yıl kaybettiğini söyleyen Erdoğan şöyle devam etti: “Plansızlığın kol gezdiği ülkede herkes kaybeder, en çok da çalışanlar ve emekliler kaybeder. Emekliye, işçiye, memura maaş ödenememe tehlikesi yaşandığı günler oldu. Üstelik o günlerin çalışan ve emekli sayısı bugünle mukayese edilemeyecek kadar küçüktü.” Erdoğan, “Dışa bağımlı savunma sanayimiz vardı. Bize tabanca vermiyorlardı. Şimdi bizim yerli tabancalarımıza dünyanın 4 bir yanından talep var. 5. nesil uçak yapan 4 ülkeden biriyiz” dedi.

‘BAŞKA HESAPLAR VAR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kim bu ülkenin yandığını, bittiğini, çöktüğünü iddia ederek etrafına umutsuzluk saçıyorsa emin olun kafasında başka hesaplar vardır” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “Amaçları karamsarlık bulutlarını tepemize toplayarak insanımızın mücadele azmini kırmaktır. Milletimizin moralini çökertme taktiği uyguluyorlar. Bunlara yanıldıklarını 14-28 Mayıs seçimlerinde sandıkta gösterdik. Ama bunlar anlamıyor, anlamayacaklar. 31 Mart’ta, milli irade bayramını hep birlikte kutlayacağız.” DHA

Haberin Devamı