Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin tokadından kaçamayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin tokadından kaçamayacaklar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin tokadından kaçamayacaklar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 31 Mart’taki yerel seçimlerin tıpkı 14 ve 28 Mayıs seçimleri gibi çok kritik olduğunu söyledi. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Bölücü örgütün temsilcileri ile demlenmeyi tercih ettiler. 31 Mart’ta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Afyonkarahisar’daki mitingde seçmenlere seslendi. Erdoğan, “Demokrasimizi vesayetçilere karşı birlikte koruduk. Terör örgütlerinin başını sizlerle birlikte ezdik. Şimdi önümüzde 31 Mart’ta yerel seçimler var. Tıpkı 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi çok kritik seçimlerde tercihimizi kullanacağız” dedi. Türkiye Yüzyılı’nın milleti zirvede, hak ettiği yere çıkarmanın asrı olacağını söyleyen Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü gerçek belediyecilikle yapalım” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÜLKEYE HAYIR GELMEZ’

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Şehirlerimiz için tek önerileri yok” dedi. CHP’nin aday belirleme sürecinde yapay zekadan da faydalanmasını hatırlatan Erdoğan, “Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Adaylarını ellerine yüzlerine bulaştırmadan belirleyemeyenlerden ülkeye hayır gelmez” diye konuştu. Erdoğan, “Bölücü örgütün temsilcileri ile demlenmeyi tercih ettiler. 31 Mart’ta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar” dedi.

‘AYNI F-16 GİBİ'

Milli muharip uçak KAAN’ın dün gerçekleştirdiği ilk uçuşu hatırlatan Erdoğan, “Parçası ‘kalorifer peteğine benziyor’ diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu. KAAN aynı F-16 gibi” dedi. Erdoğan, “İnsansız uçakları, Akıncı’yı, Kızılelma’yı yaptık mı? Bu Kızıl Elma var ya, F-16’nın taşıdığı bombayı taşıyor. Daha durun bakalım, neler gelecek, daha yapacağız. Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı