Gündem AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Hangi kanalda canlı izlenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Hangi kanalda canlı izlenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

Paylaş
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Hangi kanalda canlı izlenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı açıklama bir anda 84 milyonun merak ettiği bir konu haline geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çarşamba günü yapacağı açıklamanın tarihi bir nitelik taşıyacağını kaydetti, herkesi ekran başına davet etti. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı izlenecek? İşte detaylar…

AK Parti grup toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 5 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek. Her hafta gerçekleşen grup toplantıları gündemdeki yerini korurken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gözlerin bir anda AK Parti grup toplantısına çevrilmesine neden oldu. Paylaşımın ardından pek çok kişi ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?’ ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı izlenecek?’ tarzında araştırmalar yapmaya başladı…

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

AK Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunacağını kaydetti. Ancak açıklamanın saatiyle ilgili ne bir bilgi bulunmuyor. AK Parti grup toplantılarının bundan önce haftalarda saat 12.00 sularında yapıldığı göz önüne alındığında açıklamanın da bu saat civarında yapılması bekleniyor.

HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milyonları ilgilendiren tarihi açıklamasını https://www.cnnturk.com/ internet adresi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE AÇIKLAYACAK?

Ak Parti Sözcüsü Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.

Haberin Devamı

Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba günü gerçekleşecek açıklamasının hangi konuda olacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Ömer Çelik’in herkesi ekran başına davet etmesi nedeniyle tüm vatandaşları ilgilendiren bir konu olacağı tahmin ediliyor.