Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıntıları biz çözeriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıntıları biz çözeriz

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıkıntıları biz çözeriz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Türkiye’nin sıkıntıları yok mu, elbette var. Bunları çözecek olan irade de yine bizde” dedi. Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimizin takdirine sunduk. Geçici sorunların bu büyük ufku karartmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün yerel seçim çalışmaları kapsamında Manisa’da düzenlenen mitingde konuştu. Manisalı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ismini vermeden eleştiren Erdoğan şunları söyledi: “Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa’nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, boynuna vurulan prangalarından kurtaracağız. Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak. Vizyonu, programı olmayan bağırır çağırır gider.”

Haberin Devamı

‘NEREDE TERÖRİSTAN?’

Erdoğan, “Türkiye’nin sıkıntıları yok mu elbette var. Bunları çözecek olan irade de yine bizde. Emeklilerimizin sıkıntıları mı var, birlikte aşacağız. Esnafımızın ihtiyaçları mı var, birlikte gidereceğiz” dedi. Terörle mücadeleye değinen Erdoğan, “Nerede teröristan? Nerede terör örgütleri? Hepsi şu anda darmadağın” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Tüm bunları yapmak için Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimizin takdirine sunduk. Geçici sorunların bu büyük ufku karartmasına izin vermeyeceğiz.”

‘GİZLİ İTTİFAKLARI UNUTMADIK’

Ülkenin esenliğini tehlikeye atmaktan çekinmeyen, milleti umursamayan muhalefet anlayışının yaşanan sıkıntılara tuz biber ektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mayıs seçimlerinde kurulan altılı masanın gerisindeki siluetleri unutmadık” diye konuştu. Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin lokomotifliğini yaptığı bu anlayış, Türkiye düşmanı tüm çevrelerle birlikte PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte hareket etmekten dahi çekinmemiştir. Daha önce 2019 seçimlerinde yapılan gizli ittifakları unutmadık.”

Haberin Devamı

‘KİMLERLE DEMLENDİĞİ BELLİ DEĞİL’

CHP’nin kurduğu ittifakların net olmadığını belirten Erdoğan, “Bu parti adına kimi isimlerin nerede ve kimlerle demlendiği belli değil” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki, işte Manisa Saruhanlı’da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler” diye konuştu.