Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tökezlememizi bekliyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tökezlememizi bekliyorlar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tökezlememizi bekliyorlar

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Mesele Erdoğan değil, Cumhur İttifakı değil, doğrudan Türkiye’dir” dedi. Erdoğan, “İktidara geldiğimizden beri bu 18. sandık imtihanımız, hepsinden de başarı ile çıktık” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Tokat ve Çorum’da düzenlenen mitinglerde konuştu. Türkiye’nin ilkeli ve adil duruşu ile gücünü hazmedemeyenlerin pusuda beklediğini söyleyen Erdoğan, “Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, Cumhur İttifakı değil doğrudan Türkiye’dir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “Bu gerçeği bizzat söyleyen Batılı devlet adamları gördük. Mücadeleyi asla bırakmayarak bu hevesleri boşar çıkardık.”

Haberin Devamı

‘ACINACAK HALDELER’

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Türkiye maalesef ne iktidar hazırlığı olan ne de denetleme görevi yapabilen muhalefete sahip değildir. Kendi politikalarımızın yanlışlarını kendimiz belirleyip düzeltme yoluna gittik” dedi. Muhalefetin acınacak halde olduğunu söyleyen Erdoğan, “Biz eser siyaseti yaptık. CHP içinde işler belki lafla yürüyor ama ülkemizde böyle bir tarz yok. Bizim siyasetimizin merkezinde milletimiz var” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “İktidara geldiğimizden beri bu 18. sandık imtihanımız, hepsinden de başarı ile çıktık” diye konuştu.

‘ENFLASYON DÜŞECEK’

Ekonomik sorunlara değinen Erdoğan, “Emeklilerin yaşadığı sıkıntının farkındayız. Bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesinden yüzde 50 maaş zammına, banka promosyonuna kadar elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Erdoğan, “Kamu bankalarımız maaş tutarına göre promosyonu 8-12 bin liraya yükseltti. İkramiyeleri 2-5 Nisan arasında hesaplara yatırıyoruz” diye konuştu. Erdoğan şunları söyledi: “Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başladığını göreceğiz. Önümüzdeki yıldan itibaren alım gücünü yukarı çıkaracağımıza inanıyoruz.” DHA

Haberin Devamı