Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, artan terörün tesadüf olmadığını belirtip “Pek çok sinsi oyunla yolumuz kesilmeye çalışıldı. Son olarak mayıs seçimlerinde denediler. Yolda birbirlerine selam vermeyecek olanları ittifakta birleştirdiler” dedi. Erdoğan, “Bilmedikleri bir şey var, Türkiye artık eski Türkiye değil” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne ve kentin AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan salondakilere seslenirken “Adıyaman’da 39 bini konut, 3 bin 400’ü işyeri ve 3 bine yakını ahır toplam 45 bin 305 hak sahibi belirlendi. Bugün 2 bin 798 konutumuzun teslimini yapıyoruz. İnşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BAŞARILI OLAMADILAR’

Terör örgütleri üzerinden toplumu huzursuz etme çabalarının hiç bitmediğini söyleyen Erdoğan, “Hem sınırlarımızın ötesinde hem de şehirlerimizde birden artış gösteren terör eylemleri boşuna değildir. Bilmedikleri bir şey var, Türkiye artık eski Türkiye değil” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Önümüze çıkan pek çok sinsi oyunla yolumuz kesilmeye çalışıldı. Son olarak Mayıs seçimlerinde denediler. Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar” dedi.

‘ASLA ÖNEMSEMİYORUZ’

Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçtiğini hatırlatan Erdoğan, “CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP’li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz” diye konuştu. Erdoğan şöyle dedi: “Cumhur İttifakı olarak sizlerin umutlarını asla boşa çıkarmayacağız. Muhalefetin ne yaptığını, hangi yalanlara sarıldıklarını asla önemsemiyoruz. Milletimiz bunların fikrini biliyor. Biz işimize odaklanıyoruz.” DHA

Haberin Devamı