Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Muğla’da düzenlenen mitinginde “Ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük. Benim başbakanlık ve cumhurbaşkanlığım sırasında ne şahsen, ne hükümet politikaları ile kimseyi ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık ve hizmet verdik” dedi.

AK Parti’nin Muğla’da düzenlediği mitinge katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Biz bugüne kadar sadece eser hizmeti yaptık. Altyapı eksiklerini gidermek için çalıştık. Demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın meyvesini aldık ve ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük. Benim başbakanlık ve cumhurbaşkanlığım sırasında ne şahsen, ne hükümet politikaları ile kimseyi ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık ve hizmet verdik. 31 Mart’ta milli irade bayramı ilan edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır yeni bir kalkınma hamlesini sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

HUZURUN ŞARTI GÜVENLİK

Türkiye’nin 40 yıldır terör ile mücadele ettiğini belirten Erdoğan, “Her şeyin başı huzur. Huzurun ilk şartı güvenlik. Cumhuriyet tarihimizin en alçak ihanet girişimi olan 15 Temmuz’un ardından terör ile mücadelemizi artık kendi topraklarımızda değil, terörün kaynağı olan yerlerde yürüteceğimizi ilan ettik. Bunu Gabar’da yaptık, Tendürek’te yaptık, Cudi’de yaptık. Bütün teröristleri oralarda mağaralara gömdük. Yaparsa AK Parti yapar. Yine yapacağız. Çünkü milletimizin huzuruna kimse kastedemez. Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz” diye konuştu. Cavit AKGÜN/DHA