Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zübük siyasetçilere millet itibar etmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zübük siyasetçilere millet itibar etmez

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zübük siyasetçilere millet itibar etmez

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bize kaybettirmeye çalışıp gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz” dedi. Erdoğan, “Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Malatya ve Elazığ’daki mitinglerde konuştu. Depremin tüm izlerini silene kadar durmadan çalışacaklarını söyleyen Erdoğan, “Bugüne kadar teslim ettiğimiz 46 bin konut sayısını ay sonuna kadar 75 bine çıkartacağız. Yıl sonuna kadar her ay 15-20 bin ilaveyle 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. İl ve ilçelerde değişimlere gittiklerini vurgulayan Erdoğan, “Dün şehirlerimize hizmet eden kardeşlerimizi nasıl desteklediysek bugün de vazifeyi devralacakların yanında olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘YENİDEN HORTLADI’

AK Parti’den istifa edip rakip partilerin adayı olan isimlere işaret eden Erdoğan, “İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir. Ancak hem bize kaybettirmeye çalışıp hem de çeşitli beyanlarla gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz” dedi. Erdoğan şöyle konuştu: “Millete hiçbir katkınız olmayacak sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum. Son dönemde bu habis siyaset tarzı yeniden hortladı.” 

‘MUHALEFETLE İLGİLENMİYORUZ’

Erdoğan, “Geçtiğimiz haftalarda 5. nesil savaş uçağımız KAAN gökyüzüyle buluştu. Türkiye bu alanda dünyanın ilk dört ülkesi arasında yer aldı. Nerede bu CHP? İnşallah 2028’de KAAN’ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz” dedi. CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Rantı bol belediyeleri kapışmak dışında gündemlerinde hiçbir şey yok. Millet pembe dizi izler gibi bunların ayak oyunlarını izliyor. Biz artık CHP’nin başını çektiği muhalefetle ilgilenmiyoruz. Bizim gündemimizde sadece hizmet var” diye konuştu.

Haberin Devamı