Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi: 35 bin sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi: 35 bin sağlık personeli alınacak

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi: 35 bin sağlık personeli alınacak

İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelinin atanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

DÜNYANIN EN BÜYÜK SAĞLIK KOMPLEKSLERİNDEN

4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu ve kavşağını da bugün hizmete açıyoruz. İzmir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komplekslerinden biridir. Bu muhteşem yatırım bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir.

 İZMİR'İN ÇİLELERİ SONA ERECEK

Şimdi seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerle birlikte ben inanıyorum ki güzel İzmir'imizin güzel insanları burada Hamza Dağ kardeşimizi büyükşehrin başına getirecek ve böylece artık altyapı noktasında da İzmir'imizin çileleri sona erecek. Bundan sonra gerek merkezi yönetim olarak gerekse büyükşehir belediyemiz olarak el ele verecek ve tüm altyapı sorunlarını ortadan kaldıracağız.

Haberin Devamı

35 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIYORUZ

2002'de hükümete gelirken milletimize bir söz vermiştik. Demiştik ki, ülkemizi eğitim, sağlık, adalet, güvenlik üzerinde yükselteceğiz. Daha sonra buna ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal desteklere pek çok başlık ekleyeceğiz. Bugün geriye dönüp bakınca sözleri yerine getirmiş olmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz.

TERÖRÜ KAYNAĞINDA KURUTMA STRATEJİSİNE GEÇTİK

Sınırlarımızın güvenliğini artırarak terörü kaynağında kurutma stratejisine geçtik. Asker, polis, jandarmasıyla Türkiye'yi dünyanın en sorunlu bölgesinin en güvenli bölgesi haline getirdik.

İZMİR-ANKARA YHT HATTINI HİZMETE ALACAĞIZ

Yargı teşkilatımızı baştan aşağı milletimize en iyi hizmeti verecek altyapıya kavuşturduk. Yargılama sürelerini kısaltarak adaletin hızla tesisini sağladık. Bölünmüş yol uzunluğumuzu 6 km'den aldık 30 bin km'ye yaklaştırdık. Ulaşım hatlarını çeşitlendirdik, güçlendirdik. İzmir-Ankara YHT hattını da hizmete alarak çalışmalarımızı taçlandıracağız.

HER GÜN YALAN HER GÜN BİR FİTNE...

Ülkemiz geçtiğimiz mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini başarıyla gerçekleştirdik. 31 Mart seçimlerini de huzur içinde, hizmet yarışı şeklinde tamamlayacağız. Türkiye'nin güven ve istikrar iklimini korumaya her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunuyor. Bu seçimi de istikrarsızlığa, ekonomik bakımdan çöküşe sürüklemenin vesilesi haline getirmek isteyenler elbette boş durmuyor. Her gün bir yalan, her gün bir fitne ile milletimiz karamsarlık bataklığına itilmeye çalışılıyor. Türkiye'yi yeniden kendi senaryolarındaki konuma çekmenin peşindeler.

Haberin Devamı

ASIL HEDEFLERİMİZDEN KOPMUYORUZ

Türkiye tıpkı ecdadın, Cumhuriyetimizin kurucularının hayal ettiği gibi siyasi, ekonomik ve askeri güç olarak bağımsız olduğu için bugün dik bir duruş sergileyebiliyor. İstiklalimizden emin olmanın, istikbalimize güvenle bakmanın değeri, ödediğimiz bedelden fazlaydı. Son dönemde yürütülen kampanyalara bu gözle bakılmasını istiyorum. Biz hiçbir zaman asıl hedeflerimizden kopmuyoruz. Bugün de bizi en iyi milletimizin anladığına inanıyorum. Bugüne kadar en büyük gücümüz milletimizin desteği olmuştur. Bundan sonra da bu ülkenin 85 milyonunun duasıyla yolumuza devam edeceğiz.

Haberin Devamı