Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Türkiye kritik aşamayı geride bıraktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Türkiye kritik aşamayı geride bıraktı!

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Türkiye kritik aşamayı geride bıraktı!

Afyonkarahisar Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kaan bu sabah ilk uçunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İnsansız uçakları yaptık mı, Akıncı'yı yaptık mı? Daha durun neler gelecek... Kızıl Elma'yı yaptık mı? Bu Kızıl Elma var ya, F-16'nın taşıdığı bombayı taşıyor. KAAN aynı F-16 gibi.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli mesajlar verdi.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kocatepe'de destan yazan Afyon için ne söylesek eksik kalır. Mayıs ayında yapılan seçimlerde yüzde 64 gibi rekor bir oyla bize destek olduğunuz için her birinize şükranlarıma sunuyorum.

YENİ BİR DESTAN

Rekor bir oyla bize destek olduğunuz için size şükranlarımı sunuyorum. Terör örgütlerinin başını sizlerle birlikte ezdik. Türkiye Yüzyılı'nın temellerini sizlerle attık. Önümüzde 31 Mart seçimleri var. 38 gün sonra sandık başına gideceğiz. Afyon'un 31 Mart seçimlerinde yeni bir destanla yine farkını göstereceğine inanıyorum. Afyon bir kez daha tercihini AK Parti'den ve Cumhur İttifakı'ndan yana yapacaktır.

AİLE MÜESSESİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Cumhuriyetimizin ilk yılı kuruluş sonrasında yaşadığımız sancıların asrıydı. 21 yılda kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla eksikleri telafi ettik. Cumhuriyetimizin ikici asrı ise ülkemizi ve milletimizi hak ettiği yere çıkarmanın asrı olacaktır. İstiyoruz ki Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü belediyecilik hizmetlerini de kapsayacak şekilde genişletelim. Afetlere dirençli yerler inşa etmek üzerine kuruludur. Türkiye'yi dijital teknolojilerle uyumlu şekilde yöneteceğiz. Vatandaşlarımızın tamamının hayatına dokunan hizmetler bizim vazgeçilmez adımlarımız olacak. Aile müessesini güçlendireceğiz. Evlatlarımızı çağın her türlü sapkın akımlarından koruyacak programlarımızı hayata geçireceğiz. Şehirlerimizi çevre ve tabiata duyarlı, tarihi, kültürel zenginlikleri korunmuş şekilde geliştireceğiz.

Haberin Devamı

ALLAH BUNLARA AKIL FİKİR VERSİN

Muhalefetin ne tecrübesi ne de ortaya koyabilecekleri vizyonları var. Parti içi kavga dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Türkiye'nin sorunlarına çare olacak, doğru düzgün tek bir önerileri dahi yok. Siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki belediye başkanlarını vatandaşa değil yapay zekaya soruyorlar. Bu acemiler de yapay zeka kimi emrederlerse onu aday yapıyorlar. Allah bunlara akıl fikir verdin.

ŞAHSİ KARİYERLERİ İÇİN DEM'LENMEYİ TERCİH ETTİLER

Gittiler Kandil güdümünde siyaset yapanlarla iş yaptılar. Şahsi kariyerleri için DEM'lenmeyi tercih ettiler. 31 Mart'ta milletin tokadına yemekten kurtulamayacaklar.

Haberin Devamı

ASLA REHAVETE KAPILMIYORUZ

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak rakiplerimizin bu içler acısına bakıp da asla rehavete kapılmıyoruz. Bilakis bu tablo bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Milletimizin huzuruna çıkaracağımız başkan adaylarımızda da hassasiyetle hareket ettik.

ONLAR KENDİ TİYATROLARINI ÇEVİREDURSUN

Türkiye, bir önceki seçimlerde her konuda atıp tutan verdiği sözleri inkar eden zübük siyasetçi tiplerini gördü tanıdı. Belediyelerde de şehrine yıllar kaybettiren başkanlar oldu. Her konuda atıp tutan adayları kendi haline bırakın. Onlar kendi tiyatrolarını çeviredursun.

 KAAN AYNI F-16 GİBİ

Bugün savunma sanayilerinin gurur gününü yaşadık. Kaan bu sabah ilk uçunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İnsansız uçakları yaptık mı, Akıncı'yı yaptık mı? Daha durun neler gelecek... Kızıl Elma'yı yaptık mı? Bu Kızıl Elma var ya, F-16'nın taşıdığı bombayı taşıyor.

Haberin Devamı

KAAN aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye kendi 5'inci nesil savaş uçağını üretme konusunda kritik bir aşamayı geride bıraktı. Yapamazlar demişlerdi... Bu özgüven fukaralarına, parçası 'kalorifer peteğine benziyor' diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu.Rabbim herkesten razı olsun. Kaanımızın diğer testlerini de tamamlamak için çalışmaları yoğunlaştıracağız. Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz.