Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Umre ziyareti

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti ile iki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabe'ye Umre ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük resmi ziyaret için dün Suudi Arabistan’ın Cidde kentine gelmişti. Cidde’de resmi törenle karşılanmasının ardından Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile görüşen Erdoğan daha sonra Mekke’ye geçti.
ERDOĞAN'A BAKANLAR DA EŞLİK ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mekke ziyareti çerçevesinde Kabe’ye geçerek Umre yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Umre sırasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşlik etti. Erdoğan, bugün Suudi Arabistan temaslarını tamamlamasının ardından Türkiye’ye dönecek.
-
Madrid'de Erdoğan-Biden zirvesi! Kritik konular ele alındı
-
Emine Erdoğan, İspanya Kraliçesi Letizia tarafından ağırlandı
-
CHP asgari ücret beklentisini açıkladı
-
Millet İttifakı'nı eleştiren Muharrem İnce: 11 ay bile dayanamazsınız
-
Akşener: İktidarın attığı bu imza, ülke çıkarlarıyla bağdaşmayan tavizdir