Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması canlı izle! Gözler AK Parti grup toplantısında! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması canlı izle! Gözler AK Parti grup toplantısında! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması canlı izle! Gözler AK Parti grup toplantısında! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması milyonlar tarafından merakla bekleniyor. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik dün Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün gerçekleşecek AK Parti grup toplantısında tarihi açıklamalarda bulunacağını söyledi ve herkesi ekran başına davet etti. Merak uyandıran açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması canlı izle! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? Araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Tüm Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grup toplantısında yapacağı açıklamaya çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına ilişkin ipuçları veren Çelik, “Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.” İfadelerini kullanmıştı. Şimdi tarihi konuşma heyecanla bekleniyor. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını canlı izleyebileceğiniz CNNTÜRK bağlantısı…

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE AÇIKLAYACAK?

Ak Parti Sözcüsü Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.

Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili net bir açıklama olmamakla birlikte CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan kulislerdeki son bilgileri aktardı.

Arda Erdoğan değerlendirmeleri şöyle; "Temel hak ve hürriyetlerin kanunla değil anayasa ile belirlenebileceği görüşü hakim. AK Parti kulislerinde bu kapsamda bir kanun değişikliğinden ziyade bir anayasa değişikliğinin yapılabileceği değerlendiriliyor. Kulislerde konuşulan önemli bir başlık da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı grup toplantısında, anayasa değişikliğiyle ilgili çağrı yapacağı yönünde.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KONUŞMASI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

AK Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunacağını kaydetti. Ancak açıklamanın saatiyle ilgili ne bir bilgi bulunmuyor. AK Parti grup toplantılarının bundan önce haftalarda saat 12.00 sularında yapıldığı göz önüne alındığında açıklamanın da bu saat civarında yapılması bekleniyor.