Gündem Sapık sucunun bilgisayarından rezillik aktı! Daha kaç çocuk var?

Sapık sucunun bilgisayarından rezillik aktı! Daha kaç çocuk var?

Paylaş
Sapık sucunun bilgisayarından rezillik aktı! Daha kaç çocuk var?

Su sattığı dükkanda süngerle kaplayıp ses yalıtımı yaptığı bir odada mahallenin çocuklarına 10 yılı aşkın süredir cinsel istismarda bulunan ve o anları kayıt altına alan 60 yaşındaki sapık Metin Şenay'ın telefonundan ve bilgisayarından yüzlerce video çıktı.

İstanbul Bağcılar’da geçen yıl okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi eve götürme bahanesiyle aracına alıp kendisine ait su dükkanına götürüp ses yalıtımlı özel odada alıkoyan ve çocuğu istismar eden Metin Şenay, 196 yıl hapis istemiyle 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kaydettiği ve bu görüntülerin bir kısmını bilgisayarının şifreli hard diskine aktardığı belirlendi.

Haberin Devamı

DUVARLARA KAĞITLAR ASMIŞ

Polis işyerinde yaptığı aramada önünde damacana dizili 3 ayrı oda buldu. Odaların biri atılan çığlıkların duyulmaması için süngerli yalıtımla kaplanmıştı. Sucunun duvarlara çocukları korkutmak için astığı A4 kağıtlarına "Sessiz olun yoksa ölürsünüz" yazdığı görüldü. Savcının, yüzlerce görüntü bulunan hard diskin şifresinin çözülmesinin iddianameyi geciktireceği için mahkeme heyeti tarafından çözülmesi talebini iddianameye eklediği öğrenildi. 

ÇOCUKLARI GEZDiRiRMiŞ

Mağdurlardan 19 yaşındaki R.Ş. "İlk kez 5 yaşımda tecavüze uğradım. Korkumdan aileme söyleyemedim. Son olay ben 9’uncu sınıftayken yaşandı. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu" dedi. Kızın annesi S.Ş. ise "Sucumuzdu, öyle şeytanmış ki kimseye yüzünü göstermemiş" diye ekledi. Metin Şenay'ın komşusu esnaf İzzet Balat ise "Karısından ayrıydı. Dükkanda yatıp kalkardı. Çocuklar gelirdi. Onları motosikletle gezdirirdi" diye konuştu. 

Haberin Devamı

Sapık sucunun bilgisayarından rezillik aktı Daha kaç çocuk var
Sapık sucunun bilgisayarından rezillik aktı Daha kaç çocuk var