Gündem Damat düğünde herkesi ağlattı! 'Bu ilişki yürümez' dediler ama...

Damat düğünde herkesi ağlattı! 'Bu ilişki yürümez' dediler ama...

Paylaş
Damat düğünde herkesi ağlattı! 'Bu ilişki yürümez' dediler ama...

Sosyal medyada yayılan bir nikah videosunda damadın 'Evet' demeden önce kanserle mücadelesinde kendisini bir an bile yalnız bırakmayan müstakbel eşine teşekkür etmesi Türkiye'yi ağlattı. Biz de gelin ve damada ulaştık. Her anı duygu dolu, aşk dolu hikayelerini anlattılar.

'ÖMÜR BOYU EVET'

Haberin Devamı

Nikah videosunda damat Burak Sarı, "Kısa bir süre önce kansere yakalandım ve bunu atlattım. Bu süreçte yanımdan hiç ayrılmayan, ameliyat ve kemoterapide hep yanımda olan Ayşenur Sümeyye Çankaya'ya bir daha teşekkür etmek istiyorum. Bir ömür evet, evet, evet" diyordu. Damat Burak Sarı ile gelin Ayşenur Sümeyye Çankaya aynı lisede okudu. Aşkları liseden mezun olduktan hemen sonra başladı. Burak, Şişli Meslek Yüksekokulu'nda acil tıp teknisyenliği, Ayşenur ise Medipol Üniversitesi'nde diyetisyenlik eğitimi aldı.

BU İLİŞKİ YÜRÜMEZ

2020'de nişanlandılar ama kısa süre sonra Burak'a testis kanseri teşhisi kondu. Üstelik o dönem dünya COVID belasıyla uğraşıyordu. Ayşenur'a çevresindeki bazı insanlar, "Bu ilişki yürümez ayrılmalısın" demeye başladı. Çünkü kanser kötü huylu ve agresif bir türdü. Burak'ın bu hastalığı atlatma şansı pek de fazla değildi. Ayşenur "Ayrıl" diyenlerin aksine nişanlısına daha da sarıldı. Kemoterapi ilaçlarını hazırladı, serumları nişanlısına kendi eliyle taktı. İştahı kesilen Burak'a kaşıkla yemek yedirdi.

Haberin Devamı

ANNE-BABA OLDULAR

Burak'ın baba olma ihtimali de azalıyordu. Çevreleri "Evlenseniz bile çocuğunuz olmayacak" diye baskı yapıyordu. Burak, spermlerini dondurdu. 1 Temmuz 2021'de nikah masasına oturdular. Burak hastalığı eşinin desteğiyle yendi. Ayşenur eşinin dondurulmuş spermleriyle hamile kaldı ama doktorlar "Çocuğunuz down sendromlu doğabilir" dedi. Onlar buna da meydan okudu. Çocukları Ali Güneş 5 Haziran 2023'te sağlıklı olarak dünyaya geldi. Çift şöyle diyor: "Değil kanser, tüm dünya üstümüze gelse aşkımızla onu da yenerdik..."


 
Burak'ın kanser tedavisi gördüğü günler. Ayşenur her zaman yanında.