Gündem 'Demokrat dede faşizan hale geldi'

'Demokrat dede faşizan hale geldi'

Paylaş
'Demokrat dede faşizan hale geldi'

İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim döneminde ’gençlerin demokrat dedesi’ maskesi takanların, söz konusu koltukları olunca nasıl faşizan hale geldiğini görüyoruz. Biz siyasete güvenin zedelenmemesi için duruşumuzu asla bozmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’i ziyaret etti. Gençlere seslenen Erdoğan, “Seçim döneminde ’gençlerin demokrat dedesi’ maskesi takanların, söz konusu koltukları olunca nasıl faşizan hale geldiklerini hepimiz görüyoruz. Daha düne kadar dürüstlükten, şeffaflıktan bahsedenlerin, iktidar uğruna birbirlerine nasıl yalan söylediklerini de hep beraber takip ediyoruz. Gençlerimizde hayal kırıklığına yol açan bu utanç sahnelerine rağmen biz siyasete güvenin zedelenmemesi için duruşumuzu asla bozmayacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘İZMİR FETRET DEVRİNDE’

Yerel seçimlere de değinen Erdoğan “İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizin tekrar hak ettikleri hizmetlerle buluşmasını sağlayacağız. İzmirli’nin iradesini ’çantada keklik’ görenlerin işi bundan sonra daha zor. İstismar siyasetiyle gemisini yürütenlere hep birlikte ’Yeter’ diyeceğiz. İzmir’i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız. Bu şehrin yatırım ve eser hizmet siyasetine ihtiyacı var. Bunu ancak biz yaparız” dedi.

DÜNYADA İLK KEZ

TEKNOFEST’te Yarbay Emre Mert komutasındaki F-16 savaş uçağı Solotürk ile Jandarma Çelik Kanatlar’ın helikopteri dün kol uçuşu yapıp halkı selamladı. Bir helikopter ile savaş uçağının dünyada ilk kez kol uçuşu yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı