Gündem Deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi

Deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi

Paylaş
Deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi

Fırtına sebebi ile İstanbul'daki bazı vapur seferleri ve Çanakkale'de Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada feribot seferleri iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce Marmara Bölgesi'nin batısı için fırtına uyarısı yapılırken, İstanbul için yapılan uyarıda ise turuncu kod verildi. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferlerinin de yapılamadığı bildirildi. Eminönü’nde ise, seferler ve boğaz turu gezilerinin devam ettiği görüldü. Beşiktaş’ta da fırtınanın etkisiyle dalgalar kıyıya vurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre yapılamayan seferler şöyle:   Avcılar-Bostancı,  Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy,  Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş,  Maltepe-Adalar, Beşiktaş-Adalar.

İstanbul’da fırtına; bazı vapur seferleri yapılamıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce Marmara Bölgesi'nin batısı için fırtına uyarısı yapılırken, İstanbul için yapılan uyarıda ise turuncu kod verildi. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferlerinin de yapılamadığı bildirildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'ndeki etkili olması beklenen fırtına nedeniyle feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Buna göre, Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada hattında yarın ve 6 Şubat Pazartesi günü yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Haberin Devamı