Gündem Deprem mi oldu? İzmir ve Aydın depremi kaç şiddetinde? 18 Ekim AFAD son depremler listesi

Deprem mi oldu? İzmir ve Aydın depremi kaç şiddetinde? 18 Ekim AFAD son depremler listesi

Paylaş
Deprem mi oldu? İzmir ve Aydın depremi kaç şiddetinde? 18 Ekim AFAD son depremler listesi

Ege Denizi bu sık sık depremlerle sarsılıyor. Öğlen saat 13.07’de 2,6 şiddetinde, 13.12’de de 3.1 şiddetinde deprem meydana gelmişti. Ancak 13.27’de gerçekleşen deprem İzmir ve Aydın’da yoğun şekilde hissedildi. İşte 18 Ekim AFAD son depremler listesi ve bugünkü İzmir ve Aydın depremlerine ilişkin detaylar…

Bugün İzmir, Aydın ve Ege Bölgesi’nde yer alan pek çok il depremlerle sarsılmaya devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre Ege Denizi’nde yaşanan hareketlilik bugün saat 12.59 itibariyle başladı. Son olarak İzmir ve Aydın’da yaşanan depremler çevre illerden de hissedildi…

Haberin Devamı

İZMİR VE AYDIN DEPREMİ KAÇ ŞİDDETİNDE?

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre 18 Ekim 2022 Salı saat 13.27’de Ege Denizi Kuşadası Körfezi’nde gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. Aydın Kuşadası merkezli depremin yerin 6.33 km altında gerçekleştiği tespit edildi.

Bugün saat 13.29’da Ege Denizi Kuşadası Körfezi’nde gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü. İzmir Selçuk merkezli depremin ise yerin 7 km altında gerçekleştiği tespit edildi.

Yapılan ilk belirlemelere göre deprem halk arasında kısa süreli paniğe neden olurken deprem kaynaklı can ve mal kaybı gerçekleşmedi.

18 EKİM AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ