Gündem Dilan Polat'a böyle bağırdı: Görgüsüzlüğün bizi bu hale getirdi! İşte 'aylık gelir' sorusuna yanıt

Dilan Polat'a böyle bağırdı: Görgüsüzlüğün bizi bu hale getirdi! İşte 'aylık gelir' sorusuna yanıt

Paylaş
Dilan Polat'a böyle bağırdı: Görgüsüzlüğün bizi bu hale getirdi! İşte 'aylık gelir' sorusuna yanıt

3 günlük gözaltından sonra dün savcılığa çıkarılan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu, adliyede birbirlerine girdi. Sıla Doğu, ablasının üzerine yürüyüp 'Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerinden dolayı buradayız' diye bağırdı. Dilan Polat sorguda aylık geliri sorulunca yanıt verdi.

Kara para aklama, suç işlemek için örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarından haklarında soruşturma açılan Dilan-Engin Polat'la birlikte toplam 24 kişi gözaltına alınmıştı. Dün akşam Emniyet'teki sorguları tamamlanan Dilan-Engin Polat, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 18 kişi dün sabah Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. 6 zanlının Emniyet'teki işlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

16 KİŞİYE TUTUKLAMA İSTEMİ

Dilan Polat'ın Emniyet'teki sorgusu sırasında sürekli ağladığı ve "Şirketlerin hareketleri, para giriş çıkışlarıyla eşim Engin ve muhasebe birimi ilgileniyor. Ben sadece reklam yüzüyüm" dediği öğrenildi. Engin Polat ise iddiaları kabul etmeyerek, "Şirket açtım, battı şirketim kapattım. Yolsuzluk yapmadık, para biriktirdik. Çalıştık, emek verdik" diye ifade verdi. Savcılık, sorgu sonrası Dilan-Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 16 kişiyi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti.

İKİ KARDEŞ KAPIŞTI

Bir televizyon programında günde 750 bin lira harcadığını söyleyen, altın tozu kattığı kahveyi içen, Instagram paylaşımlarında başına dolarlardan taç taktığı görülen Dilan Polat, aylık gelirini de "150-200 bin lira" olarak belirtti. Sıla Doğu'nun, bu abartılı lüks yaşam tarzından dolayı adliyede ablası Dilan Polat'ın üzerine yürüyüp "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerin bizi bu hale düşürdü. Bu yüzden burada adliyedeyiz" diye bağırdı.

Haberin Devamı