Gündem Dolmabahçe Sarayı bugün (10 Kasım) saat kaça kadar açık? Dolmabahçe Sarayı giriş ücretleri ne kadar? Dolmabahçe Sarayı’na nasıl gidilir?

Dolmabahçe Sarayı bugün (10 Kasım) saat kaça kadar açık? Dolmabahçe Sarayı giriş ücretleri ne kadar? Dolmabahçe Sarayı’na nasıl gidilir?

Paylaş
Dolmabahçe Sarayı bugün (10 Kasım) saat kaça kadar açık? Dolmabahçe Sarayı giriş ücretleri ne kadar? Dolmabahçe Sarayı’na nasıl gidilir?

Dolmabahçe Sarayı bugün yani 10 Kasım’da binlerce vatanseverin ziyaretiyle dolup taşıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 84 yıl önce 10 Kasım saat 9’u 5 geçe Dolmabahçe Sarayı’nda hayata gözlerini yummuştu. Atatürk’ü burada anmak isteyen pek çok kişi şu saatlerde ‘Dolmabahçe Sarayı bugün (10 Kasım) saat kaça kadar açık?’ ve ‘Dolmabahçe Sarayı giriş ücretleri ne kadar?’ araştırması yapıyor.

Bugün İstanbul’da yaşayan ve burada bulunan pek çok kişi Atatürk’ü anmak için Dolmabahçe Sarayı’nın yolunu tutuyor. Atatürk’ün ebediyete göçtüğü 71 numaralı oda ile birlikte, Ata’nın kullandığı malzemeler de bu özel günde halkın ziyaretine açılıyor. Peki, Dolmabahçe Sarayı bugün (10 Kasım) saat kaça kadar açık? Dolmabahçe Sarayı giriş ücretleri ne kadar? Dolmabahçe Sarayı’na nasıl gidilir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

DOLMABAHÇE SARAYI BUGÜN (10 KASIM) SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84 yıl önce hayata ebediyete adım attığı Dolmabahçe Sarayı'ndaki 71 numaralı oda ve içindeki anı malzemeleri Milli Saraylar Başkanlığı tarafından 10 Kasım’da ziyarete açılacak.

  • Açılış Saati: 09:00
  • Kapanış Saati: 18:00
  • Gişe Açılış Saati: 09:00
  • Gişe Kapanış Saati: 17:00
  • Son Çıkış Saati: 18:00

DOLMABAHÇE SARAYI GİRİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yerli Ziyaretçi Bilet Fiyatı: 100 TL

Yabancı Ziyaretçi Bilet Fiyatı: 300 TL

İndirimli Bilet Fiyatı: 30 TL.

DOLMABAHÇE SARAYI’NA NASIL GİDİLİR?

Dolmabahçe Sarayı İstanbul’da Beşiktaş İlçesinde bulunuyor. Beşiktaş ve Kabataş arasında ve İstanbul Boğazı kıyısında yer alan Dolmabahçe Sarayı, hem Beşiktaş hem de Kabataş İskelesine 10 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Dolmabahçe Sarayı’ndan 25T Sarıyer -Taksim, 559C Rumelihisarüstü – Taksim,110 Kadıköy – Taksim, 112 Bostancı – Taksim, DT2 Ortaköy – Taksim otobüsleri geçiyor. İnönü Stadı otobüs durağında inilerek de Dolmabahçe Sarayı’na ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı