Gündem 'Dükkanı bize vereceksin' diyerek tehdit ettiler! Yetmedi kurşun yağdırdılar

'Dükkanı bize vereceksin' diyerek tehdit ettiler! Yetmedi kurşun yağdırdılar

Paylaş
'Dükkanı bize vereceksin' diyerek tehdit ettiler! Yetmedi kurşun yağdırdılar

İstanbul Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağcılar ilçesi Mahmutbey Mahallesi'nde saat 01.15 sıralarında meydana gelen olayda, Sümeyye Kardaş'ın işlettiği tekel bayine plakasız motosikletle gelen yüzleri maskeli iki kişi iş yerine rast gele ateş etti.

Haberin Devamı

Saldırı anında dükkanda olan Sümeyye Kardaş ve yakınının yaşadığı korku dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kasanın olduğu bölümde bulunan Kardaş ve yakını, silah sesleri üzerine birbirlerine sarılarak sandalyeye oturdu. Saldırganlar ise olay yerinden geldikleri motosikletle kaçtı. Dükkana iki mermi isabet ederken, polis ekipleri kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

“BEN DÜKKANIMI İSTEYEN ŞAHISLARDAN ŞÜPHELENİYORUM"

İş yeri sahibi Sümeyye Kardaş "Bu olay meydana gelmeden beş gün önce dükkanıma üç tane şahıs geldi tanımadığım insanlar. Dükkanı devredip edip etmediğimi sordular, ondan sonra ben de dükkan satılık değil dedim. Sonra ısrarla dükkanı onlara vermemi söylediler, ben istemedim.

Haberin Devamı


Sonrasında da dükkanın kurşunlanıp kurşunlanmadığını sordular. 'Dükkana sıktılar mı? Daha önce de' dediler. Ben de hayır dedim. Benim dükkanıma neden sıksınlar diye. Bu olay olduktan sonra çıktılar normal bir şekilde konuştular. Üç gün sonra müşteri olarak geldiler. Ertesi gün dükkanım kurşunlandı. Ben de bu şahıslardan şüpheleniyorum, çünkü benim hiç kimseyle problemim olmadığı için bunlardan şüpheleniyorum. Dükkanı kurşunlayanlar da plakasız motosikletle, yüzleri maskeli olarak geldiler" dedi.

Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada