Gündem Edirne'de katledilen aileyle ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var

Edirne'de katledilen aileyle ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var

Paylaş
Edirne'de katledilen aileyle ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var

Edirne'de aynı aileden 4 kişinin evde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorguları sürerken gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Elmalı köyünde Mehmet Güner, oğlu Mehmet, gelini Filiz ve torunu Anıl Güner'in evde silahla vurulmuş cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’sinin Elmalı köyünden, 2'sinin ise çevre köylerden olduğu belirtildi. Şüphelilerin sorguları sürerken gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı
Bu acıya yürek dayanmaz: Bir aile yok oldu, tabutları yan yana dizildi Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde katledilen aynı aileden 4 kişi defnedildi. Vahşice öldürülen 4 kişiden Anıl Güner’i son gören köy kahvehanecisi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SOHBET ETTİĞİ ARKADAŞLARININ İFADESİ ALINDI

Olay gecesi Anıl Güner’in, köy kahvesinde birlikte oturup sohbet ettiği arkadaşlarının da ifadesine başvuruldu.

"1 MİLYONUM VARDI, ALTIN ALIP YATIRIM YAPTIM'' DEMİŞ

Anıl Güner'in, köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. 900 altınım var, daha alacağım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi. Anıl Güner'in daha önce de sosyal medya hesabından kiralamak için kiralık tarla aradığı yönünde paylaşımlar yaptığı ve yakınlarının uyarısı üzerine paylaşımını sildiği belirtildi.

KÖY HALKI SİLAH SESİ DUYMAMIŞ

Bu arada, olay üzerine büyük tedirginlik yaşayan Elmayı köyü halkı, 4 kişinin öldürüldüğü gece silah sesleri duymadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

Ailenin cenazeleri Uzunköprü Devlet Hastanesi'ndeki otopsilerinin ardından bugün yakınlarınca alınıp köye götürüldü. Köy camisinde, öğle namazı sonrası aile için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Güner ailesinin cenazeleri, köy mezarlığında toprağa verildi.