Gündem Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında yeni gelişme

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında yeni gelişme

Paylaş
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında yeni gelişme

Bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" şeklinde konuşan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçundan gözaltına alınmıştı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğündeki ifade işlemeleri tamamlanan Kolivar, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar katıldığı bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" şeklinde konuşmuştu. Kolivar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen başlatılan soruşturma neticesinde ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan dün gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kolivar, bu sabah adliyeye sevk edildi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında gelişme Bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" şeklinde konuşan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçundan gözaltına alınmıştı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğündeki ifade işlemeleri tamamlanan Kolivar, bu sabah adliyeye sevk edildi.