Gündem Emekli komutan ilanla tanık arıyor

Emekli komutan ilanla tanık arıyor

Paylaş
Emekli komutan ilanla tanık arıyor

Emekli Tümamiral İlker Güven, boşanma davası süren eşi Sunahanım Güven'le Adliye çıkışı yaptığı kavgayı görenleri böyle arıyor

Emekli Tümamiral İlker Güven, boşanma davası süren eşi Sunahanım Güven’le 4 Kasım’da Kadıköy Adliyesi çıkışında yaptığı kavgayı görenleri gazete ilanıyla aramaya başladı. İlker Güven, “Darp edilen benim. Kulağım yarıldı. Hastane raporu aldım ve savcılığa şikâyette bulundum. Tanık iki kadını savcılık ortaya çıkartacak. Vicdan sahibi biri çıkar da gerçeği yansıtır diye bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

İKİ TANIK İFADE VERDİ

Kavga sırasında sokaktan geçen iki kadın, ifadelerinde İlker Güven’in Sunahanım Güven’i dövdüğünü iddia etti. Tanıklardan Emine Toytaş, “İlker Bey, Sunahanım’ı dövmeye başladı. Ben de araya girip, ‘Ne yapıyorsunuz? Kadına el kalkar mı?’ dedim” diye ifade verirken, diğer tanık Ayşe Gümüş de, ifadesinde, İlker Güven’in Sunahanım Güven’e, “Boşanma davasında vazgeçmezsen seni ve çocuklarını yaşatmam” dediğini öne sürdü.



Bunun üzerine İlker Güven dün gazeteye ilan vererek kavgayı gören tanıkların “insanlık namına” kendisini aramasını istedi. İlandaki telefon numarasında ulaştığımız İlker Güven, şunları söyledi: “Geçmişteki yalan ve iftiraları nedeniyle hakkında 8-10 ceza davası açıldı. Bunları kamu açtı. Savcılık iki kadın tanığın kim olduğunu ortaya çıkartacak. Ben zaten kamera kayıtlarını istedim. Burada darp edilen, hakaretlere maruz kalan ben, kızkardeşim ve avukatım. Olayı bu bayan her zaman yaptığı gibi büyük bir şova dönüştürdü.”

Haberin Devamı

HÜRRİYET