Gündem Emine Erdoğan’dan Topkapı Sarayı paylaşımı: Ne kadar saadet duysak az

Emine Erdoğan’dan Topkapı Sarayı paylaşımı: Ne kadar saadet duysak az

Paylaş
Emine Erdoğan’dan Topkapı Sarayı paylaşımı: Ne kadar saadet duysak az

Topkapı Sarayı’nda restorasyonu tamamlanan bölümler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan açılışı yapılan bölümleri gezdi.

Topkapı Sarayı'ndaki Mukaddes Emanetler Dairesi, Fatih Köşkü, Seferli Koğuşu, Hazine Koğuşu ve Mecidiye Köşkü'nün restorasyonu tamamlandı. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan açılışı yapılan bölümleri gezdi. Açılışla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, "Hz. Peygamberimizin yadigârlarının bereketini, maneviyatını hissetme şerefine nail olduk. Ne kadar saadet duysak az" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emine Erdoğan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

Açılış kurdelesini kestiğimiz, Topkapı Sarayı Mukaddes Emanetler Dairesi'nin ve restorasyonu tamamlanan diğer bölümlerin hayırlı olmasını diliyorum.

Peygamber Efendimizin ve pek çok Peygamberimizin Kutsal Emanetleri, 500 yılı aşkındır Topkapı Sarayı'nda muhafaza ediliyor.

Bu vesileyle arife günü, Hz. Peygamberimizin yadigârlarının bereketini, maneviyatını hissetme şerefine nail olduk. Ne kadar saadet duysak az.

Devlet, medeniyet, sanat ve insanlık tasavvurumuzu anlatan şaheserlerin, aydınlığa inanan gönüllere ışık olmaya devam edeceğine inanıyorum.

Haberin Devamı