Gündem Enkazdan uyurken çıkarılan küçük çocuğun şaşkınlığı kamerada: Ne oluyor ya ne oluyor

Enkazdan uyurken çıkarılan küçük çocuğun şaşkınlığı kamerada: Ne oluyor ya ne oluyor

Paylaş
Enkazdan uyurken çıkarılan küçük çocuğun şaşkınlığı kamerada: Ne oluyor ya ne oluyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 kenti yıktı; binlerce vatandaş hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı. Arama kurtarma çalışmaları sürerken, enkaz altından çıkarılan küçük bir çocuğun şaşkınlığı kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Çok sayıda vatandaş yaşamını yitirdi, binlerce vatandaş yaralandı. Çok sayıda vatandaş ise enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Ekipler ulaştıkları enkazların altında kalanları kurtarmaya çalışırken bölgeden yürekleri ısıtan güzel haberler de geliyor.

Haberin Devamı
Enkazdan uyurken çıkarılan küçük çocuk şaşkınlık yaşadı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 kenti yıktı; binlerce vatandaş hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı. Arama kurtarma çalışmaları sürerken, enkaz altından çıkarılan küçük bir çocuğun şaşkınlığı kameraya yansıdı.

EKİPLER UYKUDAYKEN KURTARDI

Bir enkaz üzerinde çalışan kurtarma ekipleri küçük bir çocuğa ulaştı. Enkazda bitkin düşen çocuk uykusundayken kurtarıldı. Uykulu gözlerle kurtarma ekiplerini ve ışıkları gören minik depremzede şaşkınlığını gizleyemedi.

"NE OLUYOR YA"

Küçük çocuğun "Ne oluyor ya ne oluyor" sözlerine 'günaydın' diyerek cevap veren kurtarma ekipleri de yaşanan durum karşısında tebessümlerini gizleyemedi. Kurtarılan minik depremzede sağlık ekiplerine teslim edildi.