Gündem Eşi ve ablası ile bindiği takside hayatının şokunu yaşadı! İşte taksicinin savunması

Eşi ve ablası ile bindiği takside hayatının şokunu yaşadı! İşte taksicinin savunması

Paylaş
Eşi ve ablası ile bindiği takside hayatının şokunu yaşadı! İşte taksicinin savunması

İstanbul’da eşi ve ablasıyla taksiye binmek isteyen Edanur Khan yakın mesafe gerekçesiyle 2 taksi tarafından alınmadı. 3’üncü taksiye zorla binen Khan, bu kez de fahiş fiyatla karşılaştı. Taksimetresinin bozuk olduğunu söyleyen taksi şoförü Khan’ın polisi arayacağını söylemesi üzerine ise taksimetreyi açan taksici bu kez de yolu uzatmaya çalıştı.

İstanbul Şişhane’den Kağıthane’ye gitmek isteyen Edanur Khan ve ailesi bir türlü taksi bulamadı. Durdurduğu iki taksi önce gideceği yeri sorup çeşitli bahanelerle Khan’ı almayınca durdurduğu üçüncü taksiye de gideceği yeri söylemeden bindi.

Haberin Devamı

Yaşadığı olayı anlatan Edanur Khan, “Bindiğimizde zaten taksimetre 64 liraydı. Gideceğim yeri önce söylemedim. Navigasyondan açtım. Tam 7 km gösteriyordu. Gideceğim mesafeyi görünce, ‘Taksimetrem bozuk. Sizin oraya 250 lira yazar’ dedi. Ben ne kadar yazdığını bildiğimi söyleyip itiraz edince hemen savunmaya geçti” dedi. 

Aralarında tartışma başladığını anlatan Khan, “O sırada yanımızdan geçen başka bir taksiciyi durdurup benim söylediğim yere ne kadar yazacağını sordu. Diğer taksici de, “Orası yakın en fazla 80 lira yazar’ dedi. Ben polisi arayacağımı söyleyince bozuk olduğunu söylediği taksimetreyi çalıştırdı. Sonra da yolu uzatmaya çalıştı. Yolu 3 km uzatınca arabadan indim” dedi.

Edanur Khan taksiden indikten sonra taksinin plakasını alarak 153’e şikayet ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Damla Güler / Milliyet