Gündem Eşi, yeğeni ile birlikte ortadan kayboldu

Eşi, yeğeni ile birlikte ortadan kayboldu

Paylaş
Eşi, yeğeni ile birlikte ortadan kayboldu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinden Adana'daki akrabalarını ziyarete gelen 16 yaşındaki Orhan Özer, dayısının eşi 31 yaşındaki Zekiye Özer'le birlikte kayıplara karıştı

Mardin'de seyyar satıcı İbrahim Özer, 15 yıllık eşi Zekiye Özer ile 4 aydır geçimsizlik yaşıyordu. Zekiye Özer, eşine "Ben artık seni sevmiyorum, istemiyorum beni boşa" diyordu.

Haberin Devamı

İbrahim Özer, "Evliğimizin düzelmesi için elimden gelen her şeyi yaptım. Psikolojisi bozulmuştu. Doktora götürdüm olmadı, hocaya götürdüm olmadı. Kafasını toparlaması için Antalya’daki ailesinin yanına gönderdim. 24 gün kaldı, geldi. Orada da çok sıkıldığını söyledi" diye dert yandı.

CEP TELEFONLARI KAPALI

13 Eylül’de eşi Zekiye Özer’le yine tartıştıklarını İbrahim Özer, "Tartışmamızın ardından evden çıkıp gitti. Bizim evin yakınında teyzesi oturuyor. Oraya gitmiş olabileceğini, öfkesi yatışınca döneceğini düşünüp, aramadım. Ertesi gün sorduğumda, teyzesine hiç uğramadığını öğrendim. Bir gün sonra da aramaya başladım. Meğer yeğenim Orhan’ı aramış, çıkıp gitmişler. Orhan’ı çok severdi, ’damadım’ diye hitap ederdi. Orhan da eşimi çok sever, ikinci bir anne gibi görürdü. Bütün aramalarımıza rağmen her ikisinin de cep telefonları kapalı olduğu için ulaşamadık. Hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Orhan Özer’in kalp hastası annesi Münevver Özer ise oğlunun fotoğrafına bakıp, gözyaşı dökerken, "Oğlum, bizi meraktan öldüreceksin. Lütfen geri dön" çağrısında bulundu.

DHA