Gündem Eşini ve 2 kızını öldürüp deli rolü yaptı! Cani, vergi rekortmeni iş insanı çıktı

Eşini ve 2 kızını öldürüp deli rolü yaptı! Cani, vergi rekortmeni iş insanı çıktı

Paylaş
Eşini ve 2 kızını öldürüp deli rolü yaptı! Cani, vergi rekortmeni  iş insanı çıktı

Tüyleri diken diken eden olay önceki gün İstanbul'da meydana geldi. Vergi rekortmeni olan iş insanı Suat Güney, ilk karısından olan 2 evladı ile dini nikahlı eşini katletti. Cani adam vahşet sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sözleri ise pes dedirtti.

Kan donduran olay Ümraniye'de yaşandı. Yeşil Vadi Konakları'nda 3 dairesi olan Erzurumlu iş adamı Suat Güney (57), dini nikahlı eşi ve ilk eşinden olan kızı Mine G.(30) ile birlikte yaşıyordu. Diğer dairelerden birinde 31 yaşındaki kızı Zeliha G, ötekindeyse annesi oturuyordu.  

Haberin Devamı

"BABAM YAPTI"

Ailenin yanında çalışan kadın, sabah saatlerinde geldiğinde kapıyı açamadı ve site yönetimine haber verdi. Yedek anahtarla içeri girilince Zeliha Ünlü'nün öldürüldüğü ortaya çıktı. Suat Güney'in daireye gelen oğlu, "Bu olayı babam yaptı. Hemen diğer daireye de bakın" deyince diğer daireler de kontrol edildi ve Yasemin Ünlü ve Mine Güney'in cansız bedenlerine rastlandı.

"LÜKS CİPLE KAÇTI"

Polislerin kamera incelemesinde Suat Güney'in önceki gün siteye geldiği ve Cuma sabahı saat 10.00 sıralarında ciple kaçtığı ortaya çıktı.

Olaya ilişkin çok yönlü soruşturma sürerken, Suat Güney'i yakalamak için tüm adresleri didik didik arayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Kartal'da yakalanan şüpheli Suat Güney işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

VERGİ REKORTMENİ ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; poliste 3 kaydı çıkan Suat Güney'in kendisine ait inşaat ve demir çelik şirketinin internet sitesinde, bakkal dükkanında çıraklık ve sonrasında seyyar satıcılıkla başlayan iş hayatında 1985'ten itibaren özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde tavukçuluk sektöründe faaliyet yürüttüğü ve 2007'de Doğu Anadolu Vergi Rekortmeni olduğu belirtildi.

EVLİLİK ANLAŞMAZLIĞI İDDİASI

Pandemi sonrası inşaat sektörüne yönelen Suat Güney'in resmi nikahlı 7 çocuğunun annesinden 2004'te boşandığı, daha sonra dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile yaşamaya başladığı bilgisine ulaşıldı. Cinayet Masası dedektifleri, ilk yaptıkları soruşturmada Suat Güney'in, kızı Zeliha Güney'in evlenmesine karşı çıktığını, bu nedenle yaşanan bir tartışmanın ardından ailesini katletmiş olabileceğini belirledi.

CANİ ADAM KARTAL'DA YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarıyla zanlı Suat G. aynı gün içinde Kartal'da bulunan bir spor salonunda yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlının üzerinde 3 adet tabanca, 6 adet şarjör, yüklü miktarda döviz ve pasaport ele geçirildi.

CİNAYET BÜRO YAKALADI

Şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra otomobiliyle kaçtığı, bir süre sonra aracını terk ederek bir başka araca bindiği tespit edildi. Suat G'yi aracına alan kişinin F.D. isimli bir spor salonu sahibi olduğu belirlendi. Olayla ilgisi olması ihtimali üzerine gözaltına alınan F.D. ifadesinde, "Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de onu aldım, birlikte spor salonuna gittik. Moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

"UZAYLILAR ÖLDÜRDÜ"

Zanlı Salih G'nin emniyetteki ifadesinde "Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu" dediği öğrenildi. İşlemlerin ardından katil zanlısı Suat G. ile olayla ilgisi olduğu şüphesiyle gözaltına alınan F.D. adliyeye sevk edildi. Suat G. emniyetten çıkarılırken kendisine yöneltilen "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" şeklinde akıl almaz bir yanıt verdi. F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.