Gündem Eski sevgili dehşetinden geriye kalan 135 dikiş!

Eski sevgili dehşetinden geriye kalan 135 dikiş!

Paylaş
Eski sevgili dehşetinden geriye kalan 135 dikiş!

Adana'da 2 yıl önce ayrıldığı takıntılı eski sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğrayan Burcu T., 9 günlük yaşam mücadelesini kazandı ama yaşadığı travmayı ömür boyu atlatamayacak. Midesinin yüzde 30’u alınan ve vücuduna 135 dikiş atılan kadın "Gözümü her kapattığımda olay anını görüyorum" dedi.

Olay, 30 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'ndeki apartmanda meydana geldi. Burcu T., arkadaşıyla kaldığı evinden indiği sırada, ayrıldığı sevgilisi Umut Enşan’ın (41) bıçaklı saldırısına uğradı. Enşan, satın aldığı ekmek bıçağıyla Burcu'nun boğazını kesip, çeşitli yerlerine sapladı.

Haberin Devamı
Midesinin yüzde 30'u alındı, vücuduna 135 dikiş atıldı Adana'da 2 yıl önce ayrıldığı takıntılı eski sevgilisinin bıçaklı saldırısına uğrayan Burcu T., 9 günlük yaşam mücadelesini kazandı ama yaşadığı travmayı ömür boyu atlatamayacak. Midesinin yüzde 30’u alınan ve vücuduna 135 dikiş atılan kadın "Gözümü her kapattığımda olay anını görüyorum" dedi.

DEFALARCA AMELİYAT

Keskin bıçak darbeleriyle pankreas, kalın bağırsak, akciğer ve karaciğeri zarar gören Burcu'nun, midesinin yüzde 30’u ile safra kesesi alındı. Her biri 8 saat süren bir dizi ameliyata giren genç kadın; boğaz, karın, kol ve bacaklarındaki derin bıçak kesiklerine rağmen hayata tutundu. Vücuduna ise tam 135 dikiş atıldı.

SAPLANTI YAPMIŞ

Yaraları nedeniyle konuşmakta güçlük çeken Burcu, "O kişi ile iki yıl önce iki ay sevgili kalıp ayrıldım. Bundan sonra 4-5 kez tekrar arkadaşlık teklif etti ancak kabul etmedim. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Yoğun bakımda her gece kâbuslarla uyandım. Hiç uyuyamadım. Gözümü her kapattığımda olayı görüyorum" dedi.

BIÇAĞI O GÜN SATIN ALMIŞ

Saldırgan Umut Enşan tutuklandı. Kullandığı ekmek bıçağını olay günü satın alıp, kutusunu apartmana attığı belirlendi.

Haberin Devamı