Gündem Esmanur'u bıçaklayıp kardeşini yaralayan görümce gözaltında!

Esmanur'u bıçaklayıp kardeşini yaralayan görümce gözaltında!

Paylaş
Esmanur'u bıçaklayıp kardeşini yaralayan görümce gözaltında!

Aksaray’da 'köpek dövüşü' nedeniyle gelinleri Esmanur Güney'i bıçaklayan, kendisi de sopayla yaralanan İsmigül Ş. ile yine sopayla yaraladığı kardeşi Kenan Güney, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesine bağlı Bekarlar köyünde dün saat 20.30 sıralarında çıkan kavgada, 34 yaşındaki İsmigül Ş.'nin, 25 yaşındaki kardeşi Kenan Güney'i sopayla, 21 yaşındaki eşi Esmanur Güney'i de bıçakla karnından yaraladığı olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

Haberin Devamı
Esmanur'u bıçakla yaralayan görümcesi gözaltına alındı Aksaray'da, 'köpek dövüşü' nedeniyle gelinleri Esmanur Güney'i (21) bıçaklayan, kendisi de sopayla yaralanan İsmigül Ş. (34) ile yine sopayla yaraladığı kardeşi Kenan Güney (25), tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Kavgada kendisi de aldığı sopa darbesiyle yaralanan İsmigül Ş.'nin, iddiaya göre, kardeşi Kenan Güney'in besledikleri köpeği başka köpekle dövüştürdüğü, o ana ait bir arkadaşının cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntüleri izlemesi üzerine tepki gösterdiği ve tartıştıkları belirtildi.

Sopa darbeleriyle yaralanan İsmigül Ş. ile kardeşi Kenan Güney, hastanede tedaviye alındı. Kardeşler, taburcu olduktan sonra ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan tedavisi devam eden, 6 aylık kız bebeği olan Esmanur Güney'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.