Gündem Esra Erol'da şok! Genç kadını böyle kandırmış: Üçüz bebek transferi yaptırırsan karımı boşarım!

Esra Erol'da şok! Genç kadını böyle kandırmış: Üçüz bebek transferi yaptırırsan karımı boşarım!

Paylaş
Esra Erol'da şok! Genç kadını böyle kandırmış: Üçüz bebek transferi yaptırırsan karımı boşarım!

Esra Erol'da programına akılalmaz bir olay daha damga vurdu. Evlenmek üzere olduğu sevgilisinin evli olduğunu öğrenen İpek Hanım'ın canlı yayında anlattıkları seyirciyi resmen şaşkına çevirdi. İpek Hanım Esra Erol'dan yardım istedi. Öte yandan evli adamın eşi de canlı yayına katılarak bomba açıklamalarda bulundu. İşte Esra Erol'da son dakika yaşananlar.

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa İpek Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Evlenecek üzere olduğu sevgilisinin evli ve çocuklu olduğunu öğrenen İpek Hanım, Esra Erol'dan yardım istedi. Canlı yayında anlattıkları ise herkesi şoke etti.

Haberin Devamı

"HEM ALDATILDIM HEM DOLANDIRILDIM"

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programa bu defa İpek Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. İpek Hanım sevgilisi Ömer Bey tarafından hem aldatıldığını hem de dolandırıldığını açıklayarak Esra Erol'a başvurdu.

Sevgilisi Ömer Bey'in, evli ve çocuklu olduğu çok sonradan öğrendiği söyleyen İpek Hanım, Ömer Bey'in sürekli kendisini kandırdığını bir şekilde ikna ettiğini ve boşanacağını söyleyerek oyaladığını dile getirdi.

GELİNLİK VE DAMATLIKLA ÇEKİM BİLE YAPMIŞLAR

Sürekli evleneceklerine ikna edildiğini söyleyen İpek Hanım düğün provası bile yaptıklarını gelinlik ve damatlık giyerek fotoğraf çekimi yaptıklarını ifade etti ve o görüntüler canlı yayına yansıtıldı.

Haberin Devamı

"DNA TESTİ İSTEDİM"

Tüm iddiaların ardından Ömer Bey canlı yayına bağlandı ve 'Tehdit ettiği zaman yanına gittim. En başta hata yaptım ama daha sonra tehdit ettiği için yaptım her şeyi. İpek'ten olan çocuğumdan DNA testi istedim' dedi.

"KIBRIS'A GİTTİM"

Stüdyoda yaşanan gerginliğin ardından İpek Hanım'ın anlattıkları herkesi hayrete düşürdü. İpek Hanım; 'Benden üçüz bebek istediğini söyledi. Kıbrıs'a gittim ve tüp bebek tedavisi için transfer yaptırdık. Hatta bu işlemi iki kere yaptırdık. Eşiyle boşanmak için üçüz bebek istediğini söyledi bende kabul ettim' dedi.

 İpek Hanım'ın açıklamalarının ardından Ömer Aksin'in eşi Şeyma Hanım'da canlı yayına bağlandı ve 'Balayındayken aldatıldığımı öğrendim. İpek'e kocamın peşini bırak diye yalvardım' dedi.

Ünlü sunucu Esra Erol ise anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.