Gündem Eymen’in 12 yaşındaki katilinden şoke eden sözler! ‘Silah kazayla ateş aldı’

Eymen’in 12 yaşındaki katilinden şoke eden sözler! ‘Silah kazayla ateş aldı’

Paylaş
Eymen’in 12 yaşındaki katilinden şoke eden sözler! ‘Silah kazayla ateş aldı’

İzmir’de mahalle arkadaşı olan Bucaspor U14 Futbol Takımı oyuncusu Eymen Yada'yı (13) tabancayla öldüren arkadaşı Y.C.K. (12) jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Y.C.K.’nın ifadesi ortaya çıktı.

Önceki gün akşam saatlerinde, Buca'nın Zafer Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Bucaspor U14 Futbol Takımı oyuncularından Eymen Yada, bisikletiyle gezerken, yolda daha önceden tartıştığı mahalleden arkadaşı Y.C.K. ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Y.C.K. ile Eymen Yada arasında yine tartışma çıktı. Tartışma arbedeye dönüştü. Arbede sırasında YCK’nin elindeki silahla Eymen Yada karnından yaralandı.

Y.C.K. kaçarken, Eymen Yada ise çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yada, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Y.C.K. jandarma tarafından yakalandı. Y.C.K. ile ifadesine başvurulan babasının, silahı sokakta bulduklarını söylediği belirtildi.

Y.C.K.'nin jandarmadaki ilk ifadesinde ayrıca "Ekmek almaya giderken daha önceden tartıştığım Eymen Yada yolda karşılaştım. Arbede çıktı. Silah kazayla ateş aldı. Ona ateş etmek istemedim. Pişmanım" dedi.

Y.C.K.'nın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Haberin Devamı