Gündem Fenerbahçeli yıldız Zajc'a 5.5 milyon euro teklif!

Fenerbahçeli yıldız Zajc'a 5.5 milyon euro teklif!

Paylaş
Fenerbahçeli yıldız Zajc'a 5.5 milyon euro teklif!

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Zajc için Avrupa'nın köklü kulübü 5.5 milyon euro ile kapıyı çaldı. Fransız ve İspanyol kulüplerinin de Sloven merkez orta saha için takipte oldukları iddia edildi.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Miha Zajc hem değerini katladı hem de kulüpleri peşine taktı. Sloven orta saha; Miguel Crespo, Attila Szalai, Kim Min Jae ve Osayi'den sonra teklif alan bir diğer Fenerbahçeli isim oldu.

Haberin Devamı

3 MİLYON EUROLUK TEKLİF GERİ ÇEVRİLDİ

Zajc'a İtalyan ekibi Bologna'nın 5.5 milyon euroluk teklifinin olduğu, Fransa ve İspanyol takımlarının da Sloven orta sahayı yakın takibe aldığı ifade ediliyor. Fenerbahçe, sezon başında Zajc için verilen 3 milyon euroyu geri çevirmiş Pereira'nin isteğiyle takımla kalması sağlanmıştı. Fenerbahçe'nin galibiyet serisinde ilk 11'in değişmez ismi olan Sloven oyuncu bu sezon 9 kez fileleri sarsmayı başardı.

CRESPO İLE DEĞİŞMEZ İKİLİ OLDU

Bu sezon forma giydiği 30 lig maçının 23'ünde ilk 11'inde oynadı. Sloven orta saha, Miguel Crespo ile birlikte İsmail Kartal'ın orta sahadaki değişmez ikilisi olmayı başardı. Sürekli olarak 11'de şans bulduğu zaman performansı daha da artan Miha Zajc attığı gollerin yanında takımına yön veren oyuncu olarak dikkat çekti.

Haberin Devamı