Gündem Fenomen Ece Ronay'a operasyonda 'çirkin' detay

Fenomen Ece Ronay'a operasyonda 'çirkin' detay

Paylaş
Fenomen Ece Ronay'a operasyonda 'çirkin' detay

Eski eşinin işyerini kurşunlattırdığı iddiasıyla şafak operasyonuyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay soruşturmasında ipler 'Çirkinler Çetesi'ne ulaştı. Ronay ile birlikte gözaltına alınan beş kişi, çetenin lideri Kaan Akkuş'un emriyle suçu işlediklerini itiraf etti.

Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'le ilgili sosyal medya hesabından bazı suçlamalarda bulunmuştu. Bu suçlamanın ardından Mehmet Bilir'in Pendik'teki inşaat şirketi ve iki otomobilini bıraktığı Gebze'deki bir galeri kurşunlanmıştı. Bu olay sonrası Ece Ronay'ın sahibi olduğu Gebze ve Bağdat Caddesi’ndeki iki güzellik salonu birer gün arayla kurşun yağmuruna tutulmuştu. Polis, 15 Aralık'ta düzenlenen operasyonla Ece Ronay'la birlikte toplam 6 kişiyi gözaltına almıştı.

Haberin Devamı

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Zanlılar dün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinde olaylarla hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyip tüm suçlamaları reddeden Ece Ronay, sevk edildiği mahkemede adli kontrolle serbest kaldı. İşyerlerini kurşunladıklarını itiraf eden Mehmet Sedat Atılgan, Serhat Gögmen ve Uğur Elmacı, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçundan tutuklandı. Berat Elmacı da adli kontrolle serbest bırakıldı. 18 yaşından küçük R.E.'nin işlemleri ise Çocuk Şubesi'nde devam ediyor.

SEVGİLİSİ ARACI OLDU

Zanlılar talimatı Yunanistan'da kaçak olarak bulunan 'Çirkinler Çetesi' lideri Kaan Akkuş'tan aldıklarını söyledi. İddiaya göre; Kaan Akkuş ile irtibatı Ece Ronay'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik kurdu. Gebze'deki galerisi kurşunlanan Mehmet Aka, Sertçelik'in Kaan Akkuş'u arayarak olayı havale ettiğini öne sürmüştü. Galeriyi kurşunlayanlar "Kaan Akkuş abime selam olsun, kılıcı keskin olsun" diyerek kurşunları sıkmış, bu görüntüleri de TikTok'ta paylaşmıştı.

Haberin Devamı