Gündem Fink aracından ring aracına

Fink aracından ring aracına

Paylaş
Fink aracından ring aracına

Dilan-Engin Polat çifti, Instagram'daki paylaşımlarında neredeyse her hafta bir başka lüks araçla fink atıyordu. O lüks araçlar şimdi yediemin otoparkında. Engin Polat ise dün babası Sezgin Polat ile birlikte mahkum taşımakta kullanılan ring aracına bindirildi ve Silivri'den Çorlu Cezaevi'ne nakledildi.

Dilan-Engin Polat çiftinin de aralarında olduğu 14 kişi 5 Kasım'da ‘kara para aklama’, ‘Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet’ ve ‘vergi kaçırma’ suçlarından tutuklanıp Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konulmuştu. Dün ani bir kararla bu soruşturmada tutuklanan erkek şüpheliler farklı cezaevlerine sevk edildi. Engin Polat ile babası dün Çorlu Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı

TEHDiT Mi ALDILAR?

Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat ile Zekayi Tepe, Kocaeli Cezaevi'ne, Engin Polat’ın diğer kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat, dayısı Metin Yılmaz, Dilan Polat’ın kardeşi Can Doğu ise Tekirdağ Cezaevi'ne nakledildi. Marmara Cezaevi’nde Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu’nun da aralarında olduğu kadın tutuklular kaldı. Nakillerin, zanlıların aldığı tehditler nedeniyle yapıldığı iddiası var.