Gündem Flört tuzağı

Flört tuzağı

Paylaş
Flört tuzağı

Antalya’da flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen Sude Yaylak ile Taner K. ve Furkan U., hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Sude Yaylak ile Taner K. ve Furkan U.’nun flört uygulamasından çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Sude Yaylak, flört uygulamasından tanıştığı kişilerle hep arabada buluştu. Her buluşmaya gittiğinde Taner K. ile Furkan U., Yaylak’ı yakından takip etti. Yaylak, güven sağladığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulaması şifrelerini öğrendi.

Haberin Devamı

2 MİLYON TL DOLANDIRDILAR

Şifreleri öğrendiği kişilerin cep telefonlarını çalan Yaylak, araçtan kaçıp izini kaybettirdi. Üç şüpheli, hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına gönderdi. Bu şekilde çok sayıda kişiyi mağdur eden şüpheliler, yaklaşık 2 milyon lirayı kendi hesaplarına aktardı. İzmir’e kaçtıkları belirlenen üç şüpheli, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.