Gündem Fondaki ikinci sevgili

Fondaki ikinci sevgili

Paylaş
Fondaki ikinci sevgili

Seçil Erzan, Denizbank'ın Tekirdağ Çorlu şubesinde 10 yıl çalıştı, şube müdürlüğü yaptı. Erzan'ın para alıp verdiği kişileri yazdığı listede Çorlu'da otomobil satışı yapan Nuri Köşkdere de var.

Erzan'ın para alışverişinde kullandığı çantacısı Ali Yörük'ün ifadesine göre, Seçil ile Nuri Köşkdere sevgiliydi. Ali Yörük, Seçil sayesinde tanıştığı Köşkdere'nin yanında çalışmaya başlamış.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELERiN TANIĞI

Yörük ifadesinde, "Seçil Erzan gizli de olsa, Nuri Bey ile görüşmek için şirkete gelip giderdi. Nuri Bey tuşlu telefon kullanırdı. Seçil de ara sıra Nuri Bey'e göstermem için benim telefonuma fotoğraf atardı. Ben de bu fotoğrafları ona gösterirdim" dedi. Bu davadaki diğer sevgili ise Avukat Candaş Gürol. Seçil Erzan ile tam nişanlanacakları sırada ilişkisini bitirmişti.

5 MİLYON DOLARI VERSEYDİK BU İŞ DEVAM EDERDİ

'Fatih Terim Fonu' adı altında saadet zinciriyle tanınmış isimleri dolandıran Seçil Erzan'ı hapse götüren süreci, iş insanı Atilla Baltaş'ın 7 Nisan'daki suç duyurusu başlattı. Baltaş, Seçil'e gönderdiği paranın bulunduğu çantaya GPS cihazı koymuş, çanta da Semih Kaya'ya ulaşınca ortalık karışmıştı. Baltaş ilk etapta Seçil'e 1.5 milyon dolar vermiş. Baltaş'ın avukatı Ümit Karadağ çok ilginç bir detay anlattı. Karadağ, "Müvekkilim benden Seçil Erzan'a 5 milyon dolar daha götürmemi istedi. Ama ben bunu kabul etmedim. Erzan’ın ilk duruşmada 'Bir para gelecekti o para gelseydi bu olaylar ortaya çıkmayacaktı', dediği para da bu 5 milyon dolardı. Parayı verseydik bu süreç biraz daha devam edecekti" diye konuştu.

Haberin Devamı

AYNI KOĞUŞTALAR

Dolandırıcılık suçundan 11 Nisan'da tutuklanan ve 226 yıl hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan, düne kadar İstanbul Bakırköy Kadın Cezaevi'nde yatıyordu. Adalet Bakanlığı'nın kararıyla dün Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne sevk edildi. Seçil Erzan, yine dolandırıcılık suçundan tutuklu bulunan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı üç kişilik koğuşa konuldu. Seçil Erzan'ın güvenlik nedeniyle Silivri'ye nakledildiği öğrenildi