Gündem Fuhuş saklambacını polis sobeledi

Fuhuş saklambacını polis sobeledi

Paylaş
Fuhuş saklambacını polis sobeledi

Trabzon polisi aldığı ihbar üzerine bir otele fuhuş operasyonu düzenledi. Hayat kadınları odaların gizli bölmelerinde saklanırken bulundu. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 7 hayat kadını sınırdışı edildi

BU KEZ KAÇAMADILAR

Haberin Devamı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, bir otelde yabancı uyruklu kadınlarla fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polisin geçen perşembe günü 01.30 sıralarında otele düzenlediği operasyondan ilginç görüntüler ortaya çıktı. Operasyon şöyle gelişti: Bir ekip, otelin çatısının bitişiğindeki binanın terasında pusuya yattı. Diğer ekip otele kapıdan girip arama başlattı. Bu sırada otel çalışanlarınca uyarılan hayat kadınlarından 2’si çatıya çıkıp her zaman yaptıkları gibi diğer binaya geçmek isteyince yakalandı.

MÜŞTERİ DE BASILDI

Otelde yapılan aramada ise bir odadaki gizli bölmeye saklanan hayat kadını yakalandı. Diğer odanın tuvaletinde de bir kadın bulundu. Operasyon sırasında polis, gürültü duyduğu odaya girdiğinde ise 60 yaşındaki A.K. adlı yarı çıplak adamın uzandığı yatağın altından 2, tuvaletten de 1 kadını çıkardı. Özbekistan, Kırgızistan ve Azerbaycan uyruklu olan toplam 7 kadın gözaltına alındı. Yaşları 20-42 arasında değişen kadınlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün sınırdışı edildi.

Haberin Devamı

Osman ŞİŞKO/DHA