Gündem Galatasaray Üniversitesi akademik personel alıyor

Galatasaray Üniversitesi akademik personel alıyor

Paylaş
Galatasaray Üniversitesi akademik personel alıyor

Galatasaray Üniversitesi 6 araştırma görevlisi ve 1 öğretim üyesi alıyor. Başvurular 26 Ekim’de sona erecek. Peki, araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi başvuruları nasıl yapılır? İşte Galatasaray Üniversitesi akademik personel alımının detayları…

Galatasaray Üniversitesi, Bilgisayar Donanımı, Reklamcılık ve Tanıtım, Muhasebe ve Finansman, Kentleşme ve Çevre Sorunları, Cebir ve Sayılar Teorisi ile İdare Hukuku alanlarına araştırma görevlisi, Yabancı Diller Yüksekokuluna da öğretim görevlisi alıyor. Başvuru yapacak adayların ALES’den en az 70, Fransızca dilinde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından 50 puan almaları gerekiyor. Yabancı Diller Yüksekokulunun öğretim görevlisi (ders verecek) kadrosuna yapılacak başvurularda Fransızca dilinde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı bulunuyor.

Araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi ilanlarının detayları için tıklayın

Doktorasını tamamlamış olanlar ve yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmıyor. Başvurular şahsen veya posta ile yapılabilecek.

Haberin Devamı