Gündem Gaziantep'te eşini öldürüp 3 çocuğunu ve komşusunu yaralayan şahıs intihar etti

Gaziantep'te eşini öldürüp 3 çocuğunu ve komşusunu yaralayan şahıs intihar etti

Paylaş
Gaziantep'te eşini öldürüp 3 çocuğunu ve komşusunu yaralayan şahıs intihar etti

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra 3 çocuğu ve evde bulunan komşusunu yaralayan şahıs, daha sonrasında ise cami avlusunda kafasına sıkarak intihar etti.

Olay, gece geç saatlerde Şahinbey ilçesi Kanalıcı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Yavuz (38) isimli şahıs ile boşanma aşamasındaki eşi Medine Yavuz (35) arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı

CİNNET GETİREN KOCA DEHŞET SAÇTI

Kavga sırasında cinnet getiren Ali Yavuz, eline aldığı pompalı tüfekle eşini öldürdükten sonra çocukları Berfin (16), Ahmet (18) ve İsa Yavuz (12) ile evde bulunan komşuları Zeynep Toz'u yaraladı. Öfkesine hakim olamayan şahıs, daha sonrasında evin yakınında bulunan Kanalıcı Camii avlusunda kafasına sıkarak intihar etti.

2 ÇOCUK İLE KOMŞUNUN DURUMU AĞIR

Yaşanan olayın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Berfin, İsa, Ahmet Yavuz ile Zeynep Toz'u olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Zeynep Toz ile İsa ve Ahmet Yavuz'un durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

KARI KOCANIN CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Olayda hayatını kaybeden Medine Yavuz ile saldırgan koca Ali Yavuz'un cansız bedenleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazelerin adli tıpta yapılacak işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı öğrenildi.