Gündem Genç adamın 21 yıllık anne hasreti, 20 dakikada son buldu

Genç adamın 21 yıllık anne hasreti, 20 dakikada son buldu

Paylaş
Genç adamın 21 yıllık anne hasreti, 20 dakikada son buldu

Müge Anlı'nın canlı yayına katılan 21 yaşındaki Cem Koç, hiç görmediği anne hasretini 20 dakika giderdi. Tam 21 yıldır anne hasreti çeken Cem Koç’a 20 dakika içinde müjdeyi verdi. Gözyaşları içinde canlı yayına bağlanan anne Nazan Reyis, “Bana oğlumun öldüğünü söylediler. Oğlumla en yakın zamanda görüşeceğim” diye konuştu. 

Müge Anlı'nın programına başvuran 21 yaşındaki genç adamın, hiç görmediği ve yıllardır hasretini çektiği annesini 20 dakika içinde buldu. 

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi’de yaşayan 21 yaşındaki Cem Koç, hiç görmediği annesi Nazan Reyis’i bulmak için  Müge Anlı’ya başvurdu. 

Bir çocuk babası genç adam, “Babam, 2002 yılında, o dönem evliyken annemle nikahsız birliktelik yaşıyor. Hasta bir bebek olarak dünyaya geldiğim için babam annemden alıp bana bakması için beni üvey anneme veriyor. Aynı yıl babam, vefat ediyor. Ben de üvey annem tarafından büyütüldüm. Ne annemi ne de babamı tanıdım. Annemi bulmak istiyorum” dedi. 

Müge Anlı, tam 21 yıldır anne hasreti çeken Cem Koç’a 20 dakika içinde müjdeyi verdi. Gözyaşları içinde canlı yayına bağlanan anne Nazan Reyis, “Bana oğlumun öldüğünü söylediler. Oğlumla en yakın zamanda görüşeceğim” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Birbirini hiç tanımayan anne oğulun canlı yayındaki ilk teması, izleyenlere duygu dolu anlar yaşandı.