Gündem Genç kadınların sır ölümü! Biri için intihar dediler, diğeri 3 gün sonra bulundu

Genç kadınların sır ölümü! Biri için intihar dediler, diğeri 3 gün sonra bulundu

Paylaş
Genç kadınların sır ölümü! Biri için intihar dediler, diğeri 3 gün sonra bulundu

Avukat Belen Nesil Coşğun, silahla vurulmuş halde bulundu. Coşğun’un KADES üzerinden yardım istediği belirlenirken erkek arkadaşı Muhammet B. ‘intihar etti’ dedi. Gözaltına alınan Muhammet B. tutuklandı. İzmir’de bir otel odasında cansız bedeni bulunan Dudu Y.’nin gizemli ölümünün ardından ise kocası ortadan kayboldu.

Ankara Çankaya’da bir rezidansta önceki gün Ankara Barosu’na kayıtlı 24 yaşındaki avukat Belen Nesil Coşğun, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için geliştirilen mobil uygulama KADES’ten üst üste 3 kez “yardım çağrısı” gönderdi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, genç kadını asansör kapısı önünde kanlar içinde yerde buldu. Göğsünün altından silahla vurulduğu belirlenen Coşğun hayatını kaybetti. Ekipler evde bulunan Coşğun’un erkek arkadaşı Muhammet B.’yi cinayet şüphesi ile gözaltına aldı. İncelemelerde, yatak odasında kan izleri tespit edildi. Olayda kullanılan silah yorganın arasında bulundu.

KASTEN ÖLDÜRME

İfadesinde “Banyoya girdiğimde odadan silah sesi geldi. Yatakta yaralıydı, kucağıma alıp asansörün önüne kadar getirdim ve 112’ye haber verdim” diyen Muhammed B., ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

İZMİR’DE GİZEMLİ ÖLÜM

Bir gizemli ölüm haberi de İzmir'in Urla ilçesinden geldi. 3 gündür bir pansiyonda kalan Dudu Y. (21), kabloyla boğulmuş halde bulundu.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'deki bir pansiyonda meydana geldi. İddiaya göre, 3 gündür pansiyonda kalan Dudu Y.'yi göremeyen pansiyon çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada Dudu Y.'yi boynuna kablo dolanmış halde hareketsiz yatarken buldu.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Dudu Y.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Dudu Y.'nin cansız bedeni, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

KAYIP KOCASI ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Y.'nin kocası R.Y.'ye olayın ardından ulaşılamadığı öğrenildi.