Gündem 'Geri vites' trajedisi

'Geri vites' trajedisi

Paylaş
'Geri vites' trajedisi

İki küçük kızını bisikletle gezmeye çıkaran baba, geri geri gelen çöp kamyonundan sadece kendini ve bir kızını kurtarabildi

Konya’da bisiklete bindirdiği iki kızıyla seyir halindeyken bir çöp kamyonunun üzerlerine doğru geri geri manevra yaptığını fark eden baba, kızlarından birini ve kendisini kurtardı, ancak kamyonun diğer kızını ezmesini engelleyemedi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Arıcı kullandığı bisikletin ön kısmına 4 yaşındaki kızını, arka kısmına da 5 yaşındaki diğer kızı Nazlıcan Arıcı’yı bindirerek gezintiye çıktı.

Daha sonra evlerine gitmek isteyen Arıcı, merkez Selçuklu ilçesi İbni Sina Caddesi’ne geldiğinde, İsmail B. (24) yönetimindeki belediye yol temizleme aracının geri manevra yaparak üzerlerine doğru geldiğini fark edince panik yaparak durdu.

Bisikletin ön kısmında oturan kızını kaldırımın kenarına attıktan sonra ani hareketle yol kenarına ulaşan Arıcı, kamyonun diğer kızı Nazlıcan’ı ezmesini engelleyemedi.

Olay yerine çağrılan ambulans ekipleri, Nazlıcan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Arıcı, olay yerine gelen eşine ve ezilmekten son anda kurtardığı diğer kızına sarılarak uzun süre ağladı.

Kamyon sürücüsü İsmail B. gözaltına alındı.

AA