Gündem Görenler takdir etti! Polis memurundan örnek davranış

Görenler takdir etti! Polis memurundan örnek davranış

Paylaş
Görenler takdir etti! Polis memurundan örnek davranış

İskenderun'da çekilen fotoğraf karesi sosyal medyada büyük beğeni topladı. İskenderun'da depremde ve sonrasında aralıklarla su baskınlarının yaşandığı sahil kıyısında, yolun karşısına geçmek isteyen bir vatandaşı, bölgede görevli trafik polisi sırtında taşıdı. Polis memurunun örnek davranışı takdir topladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan İskenderun sahil kesiminde zaman zaman su baskınları meydana geldi. Suların tamamen çekilmediği sahil bandında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisi, Çay Mahallesi Atatürk Caddesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen ve elinde baston bulunan yaşlı adamın elinden tutarak yardım etti.

Yaşlı adamı sırtında taşıyan polis memuru takdir topladı

Polis memuru, su birikintisi içerisindeki moloz yığınları arasında yürümekte güçlük çeken depremzedeyi sırtına aldı. Polis memuru vatandaşı, suya bata çıka yolun karşısına geçirdikten sonra bölgede görevine devam etti. Bu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Takipçiler, bu örnek davranışından dolayı polise kutladı.

Haberin Devamı