Gündem Güne Başlarken |10 Temmuz 2022

Güne Başlarken |10 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken |10 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Balıkesir'de geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Ali Demirarslan'ın (56) bağışlanan organları, Kurban Bayramı'nın ilk gününde 3 kişiye umut oldu. Ali Demirarslan'ın, 4 yıl önce yine beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden oğlunun organlarını bağışladığı belirtildi.

İtalya’daki Marmolada Dağı’nda buzul parçasının kopması sonucu meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Yontukyazı Köyünde 7 aile arasında silahlı, taşlı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada 5'i ağır, 54 kişi yaralandı.

Bilecik’te sel sularına kapılan anne hayatını kaybederken, oğlu ise yaralandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Sri Lanka'da yaşanan ekonomik krizin ardından binlerce protestocu, Başbakan Ranil Wickremesinghe'nin evini ateşe verdi.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesine bayram tatili için gelen 10 yaşındaki Utku Göçer, arkadaşlarıyla birlikte girdiği denizde kayboldu. Kayıp Utku için ekipler arama kurtarma çalışması başlattı.

Sivas'ta, otomobilin yol kenarındaki aydınlatma direğine ve ağaca çarpıp devrildiği kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılardan İsmail Hakkı Akbulut, ambulansa taşınırken sağlık çalışanının elini bir an olsun bırakmadı.

Güne Dair Notlar

  • 10 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,27 TL, euro ise 17,59 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Eğlence: Şarkılar Bizi Söyler, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Ah Nerede, ATV: 20.00 Sinema: Pi’nin Yaşamı

SHOW TV: 20.00 Sinema: Süt Kardeşler, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Gönül Dağı Kurban

Günlük burç yorumları

KOÇ: Her konuda becerikli olduğunuz bir gün. Olumlu çabalarınız istediğiniz sonucu veriyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Gizli hayranlarınızın sayısı bir hayli fazla. Duygularınız sabit olmayacak.

BOĞA: Her şeyi önceden planlamanıza rağmen aksilikler motivasyonunuzu bozuyor. Kayıplarınız olabilir, dikkat edin. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız problemleri aslında siz yaratıyorsunuz. Daha esnek davranmalısınız.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yaşantınızda var olan heyecan dalgalarına mani olamıyorsunuz. Kendisiyle bu kadar barışık olan biri az bulunur, biliyorsunuz. Her an hareket halindesiniz. Çevrenizin ilgi odağı olmak sizi mutlu ediyor.

YENGEÇ: İşyerinde bile duygusal halinizden kopamıyorsunuz. Gereksiz alınganlıklarınız size olumsuzluklar yaşatsa da değişemiyorsunuz. Bu duyguyu sizden daha iyi anlayan yoktur. Geçmişi artık unutun.

ASLAN: Dediğim dedik olduğunuz kadar hatalarınıza da sahip çıkıyorsunuz. Tekrarlardan asla bıkmıyorsunuz. Yaşamı coşku içinde yaşayan ender insanlardan biri olmanız, sizi birçok konuda diğerlerinden farklı kılıyor.

BAŞAK: Enerjinizi olumlu kullanacağınız bir gün, bu sizi daha da motive ediyor. Güçlü kararlarla kendinizi ispat ediyorsunuz. Her duygu güzeldir ve her sevgi farklı yaşanır. Geçmişinizin eskimesine izin vermiyorsunuz.

TERAZİ: Aynı anda birçok kişiye söz vermeniz yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Her zaman dengelerinizi korumalısınız. Moralinizi bozmayın. Bugün aşkın size gelmesini istemiyor ve kapılarınızı kapatıyorsunuz.

Haberin Devamı

AKREP: İşe cesaretle atılmanız çevrenize örnek oluyor. Dostlarınız sizi izliyorlar. Sabrınız sayesinde başarılı oluyorsunuz. Büyük aşk peşindesiniz. Yaşantınızın her karesinde farklı bir şeyler olsun istiyorsunuz.

YAY: Farklı işleri bir arada yaptığınızda mutlu oluyorsunuz. Tek düze işler size göre değil. Çevrenize açıksınız ama duygusal yapınızı pek anlayamıyorlar. Olaylara yaklaşımınız farklı. Kendinizi anlatmayı sevmiyorsunuz.

OĞLAK: Çalışma hayatınızda yaşadığınız zorluklar karşısında savaşma gücünüz artıyor. Her konuda özenle sakladığınız gizli yaralarınız var. Duygu çatışma yaşadığınız bugün, her şey sizin belirlediklerinizin dışında gelişiyor.

KOVA: Gündeminizdeki olaylar istediğiniz gibi gelişmeyecek. Çünkü fikirleriniz başkalarına ters geliyor. Yaşama hep korkuyla yaklaşıyorsunuz. Kaybetme duygusu sizi olumsuz etkiliyor. Aklınız eskilerde.

BALIK: Sadece duygularınızın onaylandığı bir dünyada yaşamanız sizi olumsuz etkiliyor. Çevrenizi isteseniz de şekillendirmeniz mümkün değil. Yeni duygulara yelken açmanızın zamanı geldi. Unutmayın, yaşam devam ediyor.

Haberin Devamı